fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 11:27

Hercules DJ Console RMX-2 Premium TR

 

Κι όμως όλα ξεκίνησαν από αυτή την σειρά DJ Console RMX πριν από 6 χρόνια. Το πρώτο RMX ήταν αυτό που έθεσε τα πρώτα Standards στους DJ controllers και διαμόρφωσε ένα νέο τρόπο έκφρασης και ψυχαγωγίας για τον σύγχρονο DJ.

 


H Hercules τώρα προσθέτει μια νέα έκδοση του τρέχοντος μοντέλου DJ Console RMX-2 με την ένδειξη Premium TR που διαθέτει ένα must-have σετ καλωδίων, 1 overlay skin, 2 σετ κουμπιών για χρήση σε νυχτερινές συνθήκες live gig, και το λογισμικό Traktor LE 2.

To σετ καλωδίων περιλαμβάνει:
• 2 καλώδια XLR σε jack ¼” balanced για να μπορεί να συνδέεται το RMX-2 σε balanced ενισχυτές ή ηχεία.
• 1 καλώδιο με δύο RCA σε mini stereo jack για να συνδέεται η booth RCA έξοδος του RMX-2 με multimedia ηχεία υπολογιστών ή στην είσοδο ήχου ενός άλλου Η/Υ που θα κάνει broadcast το πρόγραμμα στο Internet ή ( με την χρήση ενός αναβαθμισμένου προγράμματος DJ) να μπορεί να συνδεθεί μια εξωτερική πηγή ήχου όπως για παράδειγμα ένα tablet ή κάποιο φορητό Media player και να συμμετέχει στην μίξη.
• 1 adaptor με δύο RCA σε mini stereo jack θηλυκό που επιτρέπει να συνδεθούν multimedia ηχεία υπολογιστών με έτοιμο καλώδιο mini jack stereo, στην υποδοχή RCA του booth output στο RMX-2.
• 1 adaptor για καρφί ακουστικών mini stereo jack θηλυκό σε stereo jack ¼” που επιτρέπει να συνδεθούν ακουστικά με καλώδιο που έχει απόληξη stereo mini jack στο RMX-2.

Όλα τα καλώδια μπορούν να αποθηκευτούν στην τσάντα μεταφοράς που συνοδεύει το RMX-2 και διευκολύνει την αποθήκευσή του.

Το overlay skin είναι μαύρο και δημιουργεί το ιδανικό contrast με το κίτρινο σετ κουμπιών που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης αν χρησιμοποιεί το RMX-2 σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.
Μαζί με όλα τα παραπάνω καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες του λογισμικού Traktor LE 2, η νέα αυτή έκδοση το RMX-2 είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς DJ.

To DJ Console RMX-2 Premium TR είναι ετοιμοπαράδοτo

Τιμή Λιανικής 315,00€ με ΦΠΑ

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...