fbpx
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014 13:43

Epson TM-P80 φορητός εκτυπωτής

Με εξαιρετικές επιλογές συνδεσιμότητας, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας και λειτουργίες εξοικονόμησης χαρτιού, ο TM-P80 είναι ένας νέος, φορητός θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων για σημεία πώλησης, που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί εύκολα σε ένα μεγάλο εύρος απαιτητικών περιβαλλόντων.

Εκτυπώστε αποδείξεις ή barcode οπουδήποτε στο κατάστημα, όπως για παράδειγμα κώδικες QR για πλύσιμο αυτοκινήτων ή αποδείξεις παράδοσης στο σπίτι με αυτόν το γρήγορο εκτυπωτή που έχει κατασκευαστεί από την Epson, κορυφαίο κατασκευαστή εκτυπωτών σημείων πώλησης στην Ευρώπη . Ο TM-P80 είναι διαθέσιμος από το Νοέμβριο του 2013.

Ο TM-P80 διατίθεται είτε με δυνατότητα διασύνδεσης Bluetooth είτε Wi-Fi για ευελιξία και φορητότητα. Το μοντέλο Wi-Fi επωφελείται από την λειτουργία εκτύπωσης ePOS της Epson, που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκτυπώνουν αποδείξεις, εισιτήρια και κουπόνια πρακτικά από οπουδήποτε, απευθείας από φορητές συσκευές . Αυτό μπορεί να γίνει με τη χρήση οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο web που υποστηρίζει HTML5, χωρίς να απαιτούνται υπολογιστές, διακομιστές ή προγράμματα οδήγησης και η λειτουργία αυτή μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα στα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα. Με τη δυνατότητα Bluetooth οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν απευθείας από οπουδήποτε, ακόμα και από εξωτερικούς χώρους, χωρίς να απαιτείται η χρήση δικτύου.

Η Laura Hennigfeld, διευθύντρια παραγωγής στην Epson Europe, δηλώνει: "Ο TM-P80 είναι ιδανικός για χρήση σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων όπως είναι ο χώρος της λιανικής πώλησης, της εστίασης, της παροχής υπηρεσιών στο χώρο του πελάτη και της υγείας. Η λειτουργία μείωσης χαρτιού που διαθέτει μειώνει αυτόματα τα περιθώρια και το μήκος των αποδείξεων κατά 23%, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα, χωρίς να επηρεάζει την εντυπωσιακή ταχύτητα των 100 χιλ. ανά δευτερόλεπτο του TM-P80. Χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του TM-P80, 40 ώρες για το μοντέλο Bluetooth και 20 ώρες για το μοντέλο Wi-Fi, μπορεί να χειρίζεται τις απαιτήσεις πολυάσχολων περιβαλλόντων, διατηρώντας παράλληλα την ομαλή λειτουργία."

Η προαιρετική μονάδα φόρτισης παρέχει τη δυνατότητα φόρτισης έως και τεσσάρων μπαταριών ταυτόχρονα, εξασφαλίζοντας ότι θα έχετε πάντοτε διαθέσιμες φορτισμένες μπαταρίες για περισσότερους από έναν εκτυπωτές. Χάρη στην εύκολη τοποθέτηση χαρτιού η αντικατάσταση χαρτιού αποδείξεων είναι γρήγορη, ώστε να μειώνεται η αναμονή των πελατών.

Ο TM-P80 διατίθεται από το Νοέμβριο του 2013, στην τιμή των 510€ +ΦΠΑ (Bluetooth version) και στην τιμή των 580€ +ΦΠΑ (Wi-Fi version).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Canon και InfoQuest Philips 284E5QHAD LCD με MVA 28-ιντσών οθόνη »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...