fbpx
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 17:08

Xiaomi Mi Laser Προβολέας 150 ιντσών

Τα πάντα κατασκευάζει η Xiaomi, ακόμη και βιντεοπροβολείς. Το νέο μοντέλο Mi Laser Projector είναι μια συσκευή κοντινής σκόπευσης (ultra-short throw) που χρησιμοποιεί ως πηγή φωτός λέιζερ ALPD 3.0. Μπορεί να δημιουργήσει εικόνα από 80 έως 150 ίντσες (ανάλογα την απόσταση από την οθόνη), έχει κοντράστ 3000:1 και μπορεί να εστιάσει από τα 5 εκατοστά έως τα 50 εκατοστά από την οθόνη.

Είναι εύκολος στην χρήση και στην εγκατάσταση, χρησιμοποιεί φακό ultra-short 0,233:1 και χρωματικά καλύπτει το 85% της γκάμας του NTSC.

O κατασκευαστής αναφέρει φωτεινότητα 5000 lumen και η μηχανική δημιουργίας της εικόνας είναι DLP. H διάρκεια ζωής της λέιζερ είναι 25.000 ώρες για κανονική λειτουργία ή 12.500 ώρες για home cinema λειτουργία.

Στο πίσω μέρος του προβολέα υπάρχει ηχητικό σύστημα με 4 μεγάφωνα και αποκωδικοποιεί Dolby και DTS.

Kατά τα άλλα έχει προσεγμένο σύστημα ψύξης, ειδική «ασφάλεια» που μειώνει τη φωτεινότητα όταν το μάτι μας βρεθεί απέναντι από τη δέσμη του και έχει διαστάσεις 410x291x88 χιλιοστά.

DΦέρει τρεις HDMΙ (η μια είναι έξοδος), USB 2.0, οπτική έξοδο ήχου και θύρα Εthernet. To βάρος του είναι 7 κιλά, έχει native ανάλυση Full HD αλλά παίζει και σήματα 4Κ, είναι εφοδιασμένος με Android TV για απευθείας streaming (έχει μνήμη 16GB) και υποστηρίζει Wi-Fi, Bluetooth και HDR. Aκόμη είναι 3D, φέρει keystone διόρθωση εικόνας και έρχεται με τηλεχειριστήριο.

Η τιμή του στις H.Π.Α. είναι 2000 δολάρια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ultrasone Edition eleven με μεμβράνη TruTex Black Friday: Άστο Next year »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...