fbpx
Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 15:42

Sound BlasterX G6: Για καλύτερο ήχο στο gaming

Η Creative ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Sound BlasterX G6, που είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς Sound BlasterX G, USB καρτών ήχου με Gaming Amps. H Sound BlasterX G6 βασίζεται στην επιτυχία της προκατόχου της - Sound Blaster G5 – και επιδεικνύει σημαντικές βελτιώσεις στις προδιαγραφές της, οι οποίες και την καθιστούν ασύγκριτη στην κατηγορία της.

Η Sound BlasterX G6 είναι υψηλής ανάλυσης DAC ενισχυτής για gaming και USB κάρτα ήχου ικανή για 32-bit/384kHz PCM και DoP playback.

Κατασκευασμένη με audiophile εξαρτήματα, η Sound BlasterX G6 προσφέρει εξαιρετική αναβάθμιση στον προεπιλεγμένο ήχο σε PS4, PC, Xbox και Nintendo Switch, χαρίζοντας νέα ζωή στα παιχνίδια. Ο custom-designed ενισχυτής ακουστικών Xamp χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλής ενίσχυσης για την τροφοδοσία κάθε καναλιού ξεχωριστά, παρέχοντας ένα εντελώς νέο επίπεδο πιστότητας ήχου.


Η ultra-low 1Ω σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί τέλεια τα performance-grade sensitive 16Ω in-ear monitors στα επαγγελματικά gaming ακουστικά και studio-grade 600Ω ακουστικά.

Η G6 διαθέτει Dolby Digital decoding, 7.1 virtual surround ήχο, sidetone-speaker volume control και την Sound Blaster κληρονομία εντυπωσιακών τεχνολογιών βελτίωσης του ήχου.


Η Sound BlasterX G6 απαρτίζεται από τα ακόλουθα στοιχεία και χαρακτηριστικά:


Συνδέεται με τα Πάντα
Σχεδιασμένη για να λειτουργεί με PS4, Nintendo Switch, Xbox και σε PC. Σχεδιασμένη για να λειτουργεί σε πολλαπλές πλατφόρμες, η Sound BlasterX G6 χρησιμοποιεί μια οπτική σύνδεση για το PS4 και το Xbox, τη σύνδεση USB για υπολογιστή και μια γραμμή εισόδου για το Nintendo Switch. Επιπλέον, η Sound BlasterX G6 λειτουργεί επίσης και στην λειτουργία Nintendo Switch USB Dock mode.

32-bit 384kHz DAC
Εξαιρετικός λόγος σήματος προς θόρυβο 130dB. Ο προηγμένος 32-bit oversampled multi-bit επεξεργαστής με mismatch shaping τεχνολογία, περιορίζει την παραμόρφωση και τους θορύβους.

• Υποστήριξη για Hi-Res φορμά
Υψηλής Ανάλυσης 32-bit 384kHz PCM και DoP audio formats βεβαιώνουν ότι η μουσική παρέχεται με πραγματική αυθεντικότητα και ακρίβεια.

• Xamp Discrete ενισχυτής ακουστικών
Ο ενισχυτής ακουστικών Xamp έχει διακριτά στάδια ενίσχυσης και bi-amp σχεδιασμό. Κάθε κανάλι ήχου ενισχύεται ξεχωριστά. Η ultra-low 1Ω σύνθετη αντίσταση εξόδου οδηγεί άνετα ακόμη 16Ω αλλά και τα 600Ω ακουστικά.

• Game-Centric Design
Η Sound BlasterX G6 έχει σχεδιαστεί με gamers των PS4, Nintendo Switch, PC και Xbox. Με ειδικές λειτουργίες όπως  Dolby Digital και ο έλεγχος έντασης Sidetone, η Sound BlasterX G6 προσφέρει βελτίωση σε σχέση με τον προεπιλεγμένο ήχο της μητρικής πλακέτας. Ρυθμίστε την ένταση αναπαραγωγής των ακουστικών / ηχείων και την ένταση του sidetone για να βελτιστοποιήσετε τη συνομιλία και τον ήχο του παιχνιδιού με το πάτημα ενός κουμπιού.

• Industry-Leading Audio Processing Technology
Απολαύστε πλήρη audio customization και enhanced audio realism με το εμβληματικό 7.1 surround virtualization, accurate cues, bass boost και in-game βελτιώσεις φωνητικής επικοινωνίας με τη σουίτα ήχου Sound Blaster Connect.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung QLED 8K Samsung The Frame 2018: Τηλεοράσεις κάδρα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...