fbpx
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 14:00

Totem Acoustic: Αυτή την εταιρία ποιος θα την πάρει;

Αφιερωμένο στους κυνηγούς αντιπροσωπιών. Η Totem Acoustics από το Μόντρεαλ του Καναδά βρίσκεται στις επάλξεις από το 1987, περίπου τριάντα χρόνια τώρα.

Κατασκευάζει εξαιρετικά ηχεία, τα οποία μας αρέσουν πολύ στις διάφορες εκθέσεις του εξωτερικού που τα ακούμε. Πρόσφατα η εταιρία ανέπτυξε και σειρά ηχείων για αρχιτεκτονικές εφαρμογές, για εγκαταστάσεις και άλλες χρήσεις. Δηλαδή in-wall και in-ceiling ηχεία.

Η νέα αυτή σειρά ονομάζεται Kin Architectural και αποτελείται από πέντε in-ceiling ηχεία, όπως το IC62ST που είναι ένα στέρεο ηχείο αλλά και το μεγάλο IC82 των 8 ιντσών που μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς στο χώρο. Όλα τα Kin έρχονται με διάφορα καλύμματα και αξεσουάρ εγκατάστασης ώστε να ταιριάξουν άνετα στο χώρο μας.

Λοιπόν όποιος αντιπρόσωπος θέλει έναν κατασκευαστή ηχείων με άποψη και με εξαιρετικό ήχο η Totem είναι διαθέσιμη. Μάλιστα επειδή είναι από τον Καναδά, θα πρέπει να πούμε ότι η χώρα αυτή έχει υπογράψει συμφωνία με την Ε.Ε. που καταργεί πάνω από το 99% των δασμών που επιβάλλονται μέχρι σήμερα στο εμπόριο μεταξύ ΕΕ και Καναδά.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « McIntosh MCT500: SACD/CD Transport Anthem STR Integrated Amp: Άφιξη [Video] »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...