fbpx
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018 06:21

Τechnics SL-1000R: Κορυφαίο πικάπ [Video]

Όλοι περιμέναμε στην CES2018 η Τechnics να παρουσιάσει ένα καινούριο πικάπ, τον απόγονο του SP-10 που βγήκε στην αγορά το 1970.

Και πράγματι το έκανε παρουσίασε το SP-10R, όμως δεν σταμάτησε εκεί αποκάλυψε ένα ακόμη Technics πικάπ το SL-1000R ιδίας φιλοσοφίας με το SP-10R. Πρόκειται για ένα πικάπ άμεσης οδήγησης με εξωτερική συσκευή ελέγχου των στροφών που έρχεται με βραχίονα τύπου S.

Ο βραχίονας είναι κατασκευασμένος από σωλήνα μαγνησίου έχοντας υψηλή απόσβεση και χαμηλό βάρος, ενώ η ανάρτηση είναι τύπου gimbal. Η εσωτερική καλωδίωση είναι από καθαρό χαλκό, ενώ το πικάπ είναι σε θέση να λάβει εξωτερικές βάσεις για δυο ακόμη βραχίονες της επιλογής μας.

To SL-1000R


Πιστή στην φιλοσοφία άμεσης οδήγησης η Technics χρησιμοποιεί και εδώ ισχυρό κινητήρα με 12 πόλους ανά πλευρά και 18 περιελίξεις ώστε να έχει υψηλή ροπή οδήγηση του υψηλού βάρους πλατό του πικάπ. Το πλατό ζυγίζει περίπου 8 κιλά και έχει πάχος 10 χιλιοστά. Αυτό είναι κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο με ειδικό ελαστικό απόσβεσης στο κάτω μέρος και ένα παχύ στρώμα από ατσάλι από επάνω.


Πρόκειται για ακριβά πικάπ, αφού ανήκουν στην σειρά Reference της εταιρίας.

To SP-10R

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...