fbpx
Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 16:14

LG HU80K 4K UHD προβολέας για ταβάνι

Συνεχίζει η LG την δράση της στους προβολείς. Ο νέος είναι ο HU80K που έχει ως πηγή φωτός LED και ανάλυση UHD.

Eίναι κοντινής σκόπευσης και μπορεί να φτιάξει εικόνα έως 150 ιντσών, τόσο σε τοίχο, πανί-οθόνη ή ταβάνι. Η φωτεινότητα είναι 2.500 Lumens, ενώ γνωρίζει –αν και LG- από HDR10. Έχει κάθετο σχεδιασμό σχήματος ‘Ι’ χωρίς κάτοπτρα, ο οποίος προβάλει εικόνες είτε τοποθετείται στο πάτωμα, είτε στον τοίχο είτε κρεμάται από την οροφή.

Με βολικό κράτημα για τη μεταφορά και τη λειτουργία Auto Cord, οι κάτοχοι μπορούν να τοποθετήσουν οπουδήποτε εύκολα και γρήγορα τον προβολέα LG 4K UHD, καθώς ταιριάζει εξαιρετικά σε κάθε δωμάτιο και σε κάθε περίσταση. Επιπλέον, για να προστατεύσουν το φακό του προβολέα από τη σκόνη και τις γρατζουνιές όταν δεν χρησιμοποιείται, το Mirror Reflector μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κάλυμμα του φακού. Υπάρχουν και δύο 7W ηχεία. Το σημαντικό είναι ότι ο προβολέας έχει την πλατφόρμα webOS 3.5 smart TV για online streaming.

Παράλληλα προσφέρει USB, Ethernet και HDMI, καθώς και ασύρματη υποστήριξη για εξωτερικές συσκευές όπως πληκτρολόγιο και ποντίκι.
Ο προβολέας θα παρουσιαστεί στην CES2018, μαζί με τον πιο μικρό MiniBeam (μοντέλο PF50K) της LG, που διαθέτει επίσης webOS 3.5 αλλά ανάλυση Full HD.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Qoobi Audio Ήχος λάμπας για smartphone CES2018: Επίσημη πρώτη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...