fbpx
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 17:50

Conceptum Distribution: Συμμετέχει στο hxos eikona show 2017

H Conceputm Distribution AE, συμμετέχει στο ΗΧΟS ΕΙΚΟΝΑ SHOW 2017, την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας υψηλού επιπέδου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park στην Αθήνα, στις 25 και 26 Νοεμβρίου.


Συγκεκριμένα στα περίπτερα 307 και 308, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν σε πλήρη λειτουργία και σε συνθήκες home cinema τον πρωτοποριακό laser projector Full HD ViewSonic LS-820 και τον κορυφαίο Home Theatre projector ViewSonic PRO7827HD με Cinema Color.


Eπίσης οι επισκέπτες θα γνωρίσουν από κοντά τα Audio/Video accessories της Sandberg αλλά και τα νέα προϊόντα κορυφαίων εταιριών όπως οι ViewSonic, Magnat, Denver, General Mobile, Manta, Soul, Sandberg κλπ που αντιπροσωπεύουμε.

Τέλος θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε σημαντικά δώρα όπως ακουστικά, κινητά τηλέφωνα και τηλεοράσεις, συμμετέχοντας στις κληρώσεις που θα κάνουμε κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην CONCEPTUM AΕ, b2b.conceptum.net και στο http://highend.show/

 

 

Η Conceptum Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1995 χρόνια στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών. Με στερεά οικονομικό υπόβαθρο και εκτεταμένες υποδομές διανομής η Conceptum Α.Ε. έχει εξελιχθεί σε ένα σημαντικό εξειδικευμένο διανομέα των προϊόντων και λύσεων υψηλής τεχνολογίας στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Η Conceptum A.E. είναι επίσημος συνεργάτης σημαντικών κατασκευαστών όπως η VIEWSONIC, GENERAL MOBILE, MAGNAT, MANTA, SANDBERG, SOUL, SILICON POWER, DENVER, SBOX, MR CABLE, SMIT VISUAL, LB LINK, κλπ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...