fbpx
Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017 17:09

Νέοι επεξεργαστές Intel Core 8th Gen

Η νέα οικογένεια επεξεργαστών της Intel προσφέρει 40% περισσότερες αποδόσεις από την προηγούμενη γενιά, ή 2x boost από ένα PC πέντε ετών.

Ο ρυθμός της εξέλιξης στον κλάδο της τεχνολογίας δεν παύει ποτέ. Αν πάμε πίσω ακόμη και πέντε χρόνια, ένα λεπτού πάχους laptop ήταν τα 20 mm, το 4K μόλις ξεκινούσε και τα γυαλιά Oculus κατέβαζαν εκστρατεία στο Kickstarter. Συγκρίνετε αυτά με το σήμερα: Οι φορητοί υπολογιστές είναι μικρότεροι σε πάχος από 11 mm, το περιεχόμενο 4K είναι διαδεδομένο και το VR το χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι καθημερινά.
Η νέα 8ης γενιά επεξεργαστών Intel Core έρχεται να αγαλλιάσει από το 4K έως το VR και πέρα από αυτά. Οι επεξεργαστές Intel Core 8th Gen ξεκινούν με μια σειρά που έχει σχεδιαστεί ειδικά για λεπτά και ελαφριά notebooks, για φορητούς υπολογιστές δηλαδή.


Αυτή η νέα γενιά επεξεργαστών για φορητούς υπολογιστές είναι 40% πιο πάνω σε επιδόσεις από την προηγούμενη γενιά. Αυτό συμβαίνει χάρη στη νέα διαμόρφωση τετραπλού πυρήνα, στην μικρο-αρχιτεκτονική υψηλής απόδοσης, στην προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας και σε μια τεράστια γκάμα βελτιστοποιήσεων στο πυρίτιο. Στην πραγματικότητα, δίνει μέχρι και 10 ώρες τοπικής αναπαραγωγής βίντεο 4K UHD σε μια μόνη φόρτιση. Μερικά άλλα παραδείγματα είναι η τάχιστη επεξεργασία φωτογραφιών, μέχρι 48% γρηγορότερα, σε σχέση με τον επεξεργαστή που κυκλοφόρησε πέρυσι. Τώρα φανταστείτε ότι σε σύγκριση με μια συσκευή ηλικίας 5 ετών.
 Η επεξεργασία του βίντεο είναι πλέον έως και 14,7 φορές ταχύτερη, οπότε η απόδοση των 45 λεπτών σε ένα 5χρονο υπολογιστή απαιτεί τρία λεπτά. Είναι πιο εύκολο από ποτέ να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε 4K UHD ή του Windows Mixed Reality ή για βελτιωμένα παιχνίδια και VR.


Το πρώτο κύμα των 8ης γενιάς συσκευών με επεξεργαστή Intel Core που διαθέτουν επεξεργαστές i5 / i7 θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τον Σεπτέμβριο και αναμένονται περισσότερα από 145 μοντέλα. Οι πρώτοι επεξεργαστές για desptop υπολογιστές θα έρθουν το φθινόπωρο, ακολουθούμενοι από τους επεξεργαστές για επαγγελματική χρήση.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...