fbpx
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 13:13

Metaxas Audio Macrophones: Αρθρωτά Μόνιτορ

Εκτός από τις νέες του σειρήνες, τα γλυπτά ηχεία Sirens, ο δικός μας Κώστας Μεταξάς θα παρουσιάσει στην επερχόμενη έκθεση high-end στο Μόναχο, τα επίσης εντυπωσιακά Macrophones.

Πρόκειται για ηχεία μόνιτορ που λειτουργώντας αντίθετα από ένα μικρόφωνο, φέρουν και το κατάλληλο όνομα, το αντίθετο του μικρόφωνου, το "Μακρόφωνο". Ο Μεταξάς έχει 25 χρόνια πείρας ως μηχανικός ήχου και τα Μακρόφωνα είναι τα ηχεία μόνιτορ  που ενσωματώνουν όλη του την πείρα. Είναι μικροσκοπικά ηχεία που όμως μπορούν να "μεγαλώσουν" καθώς η αρθρωτή τους αρχιτεκτονική επιτρέπει την προσθήκη περισσότερων module στο βασικό ηχείο. 

Τα Μακρόφωνα σχεδιάστηκαν για σοβαρό location monitoring για να μπορεί ο μηχανικός ήχου να τοποθετήσει σωστά τα μικρόφωνα του στον 3D χώρο που έχει διαθέσιμο, και για να αποτελέσουν πολύτιμο εργαλείο στη δημιουργία της σωστής στερεοφωνικής μίξης από τέσσερα ή περισσότερα κανάλια ήχου. Είναι λοιπόν μικρά σε μέγεθος και εύκολα στη μεταφορά, ενώ το καθένα αποτελείται από δύο συμπαγή κομμάτια αλουμινίου που έχουν κατεργαστεί με CNC. 

Τα Macrophones χρησιμοποιούν τις κορυφαίες κεραμικές μονάδες της Accuton, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα τιμές και διαθεσιμότητες, οπότε θα επανέρθουμε όταν θα παρουσιαστούν επίσημα στο Μόναχα και θα ανακοινωθούν όλα τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Να σημειώσουμε ότι τα Macrophones θα παρουσιαστούν στο Μόναχο μαζί με τα εξίσου εντυπωσιακά και sexy Sirens, που αναμένονται να κλέψουν τις εντυπώσεις. 

 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...