fbpx
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 11:36

Audirvana Plus 3 τώρα με MQA

Το Audirvana είναι μια καθαρόαιμη high-end λύση αναπαραγωγής μουσικής για τους υπολογιστές μας, και έχει σχεδιαστεί για να δίνει την καλύτερη δυνατή ποιότητα και την υψηλότερη ευχρηστία, αξιοποιώντας τις πληροφορίες metadata των αρχείων μας και οργανώνοντας σωστά τη μουσική μας βιβλιοθήκη.

Πλέον το πρόγραμμα μπορεί να αναπαράγει και αρχεία με κωδικοποίηση MQA, πραγματοποιώντας το πρώτο "ξεδίπλωμα" των αρχείων, ανεβάζοντας δηλαδή την ανάλυσης τους από τα 16bit/44,1kHz στα 24bit/96kHz. Στην περίπτωση αυτή εάν το DAC μας δεν υποστηρίζει MQA αποκωδικοποίηση, τότε το αρχείο θα αναπαραχθεί με αυτήν την ανάλυση, δηλαδή 24bit/96kHz.

MQA.png

Εάν όμως συνδυάσουμε το Audirvana με ένα MQA DAC, τότε θα πραγματοποιηθεί και το δεύτερο "ξεδίπλωμα" της ανάλυσης του αρχείου και θα πάρουμε τελική ανάλυση 24bit/192kHz με αντίστοιχη αύξηση βέβαια της ηχητικής ποιότητας. Επιπλέον το λογισμικό υποστηρίζει και τις υπηρεσίες Qobuz και Tidal, οπότε και από το Tidal μπορεί να υποστηρίξει τα κωδικοποιημένα με MQA μουσικά άλμπουμ.

Τo Audirvana 3 Plus διατίθεται για δοκιμή 14 ημερών στους χρήστες, ενώ μια νέα άδεια κοστίζει 74 δολάρια. Οι χρήστες που έχουν μια παλαιότερη έκδοση εγκατεστημένη στους υπολογιστές τους μπορούν να αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση πληρώνοντας μόνον 39 δολάρια, ενώ όσοι αγόρασαν το Audirvana 2 Plus μετά τις 25/12/2016 δικαιούνται την αναβάθμιση χωρίς επιβάρυνση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Diesel On touchscreen smartwatch Totem The Signature One Monitor: Επετειακό »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...