fbpx
Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017 11:37

Apple: Αγοράζει το δικό της κινηματογραφικό στούντιο!

Καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει, και αυτό βέβαια ισχύει στην περίπτωση της Apple που εδώ και καιρό ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα παράξει το δικό της τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Ζήλεψε προφανώς τη δόξα και το χρήμα που βγάζουν το Netflix και το Amazon, που ξοδεύουν εκατομμύρια για τις δικές τους τηλεοπτικές σειρές και ταινίες και εισρπάτουν δισεκατομμύρια, οπότε προπαθεί να μπει και αυτή στο χορό.

Μόνον που η Apple ότι κάνει το κάνει σε απόλυτο βαθμό, οπότε στην προκειμένη περίπτωση φαίνεται ότι ψάχνει να αγοράσει το δικό της στούντιο στο Hollywood. Διαρροές αναφέρουν ότι είναι σε συνομιλίες με την Paramount και τη Sony Pictures, για το ενδεχόμενο να αγοράσει ένα από τα δύο -ή και τα δύο- στούντιο, κίνηση που εάν επιβεβαιωθεί θα αλλάξει το τοπίο της κινηματογραφικής βιομηχανίας. 

Από ότι φαίνεται όμως οι συνομιλίες έχουν σκοντάψει στο γεγονός ότι και οι τρεις υπεύθυνοι, δηλαδή οι Robert Kondrk, Eddy Cue και Jimmy Iovine, προσπαθούν να σφραγίσουν τη συμφωνία ο καθένας με τον δικό του τρόπο και χωρίς να ενημερώνει τους άλλους δύο, για να εισπράξει τη δόξα της μεγάλης εξαγοράς.

Οι εξελίξεις στο μέτωπο αυτό αναμένονται συγκλονιστικές και σίγουρα λίαν συντόμως θα έχουμε και φρέσκες πληροφορίες. 

 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...