fbpx
Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017 11:28

Caavo: Το μαγικό TV Box

Όσο το περιεχόμενο που μπορούμε να δούμε στις τηλεοπτικές μας συσκευές αυξάνεται, τόσο μεγαλώνει και η δυσχρηστία και η περιπλοκότητα αυτής της "κατανάλωσης".

Διαφορετικές υπηρεσίες, όπως το Amazon Prime Video, το Netflix, το Hulu και το HBO Go (τα δύο τελευταία όχι ακόμα στη χώρα μας), αλλά και διαφορετικές πηγές, όπως pay TV, set top box, streaming, live TV, DVR, αλλά και gaming, πρέπει όλα να καταλήξουν στην τηλεόραση μας, αυξάνοντας κατακόρυφα την περιπλοκότητα και τη δυσκολία της χρήσης και της αρμονικής συνύπαρξης τους.

Εδώ ακριβώς έρχεται το Caavo, ένα πρωτοποριακό TV Box. Αναλαμβάνει να συγκεντρώσει όλες μας τις διαφορετικές πηγές και υπηρεσίες streaming περιεχομένου σε μια συσκευή που τα ενοποιεί και τα νοικοκυρεύει όλα. Ουσιαστικά στο Caavo συνδέουμε όλες μας τις πηγές με HDMI και στην τηλεόραση μας καταλήγει πλέον ένα μοναδικό HDMI. Επιπλέον το Caavo αναλαμβάνει να ενοποιήσει όλες τις υπηρεσίες σε ένα όμορφο και εύχρηστο μενού, το οποίο ο χρήστης μπορεί να προσπελάσει ακόμα και με φωνητικές εντολές.

Caavo_menu.jpg

To Caavo αναγνωρίζει οποιαδήποτε πηγή συνδέσουμε στα HDMI του και ρυθμίζεται αυτόματα, ενώ κάθε φορά που αναζητούμε μια ταινία ή τηλεοπτική σειρά, η συσκευή ψάχνει όλες μας τις συνδεδεμένες πηγές και τις συνδρομητικές ή ελεύθερες υπηρεσίες για να μας παρουσιάσει τις διαθέσιμες επιλογές.

Το Caavo υποστηρίζει έως και οκτώ πηγές όπως και όλες τις γνωστές συνδρομητικές υπηρεσίες, ενώ από σχεδίαση και κατασκευή σκίζει, συνδυάζοντας ξύλο, μέταλλο και γυαλί και πολύ όμορφο φινίρισμα και κατασκευή. Το χειριστήριο του ελέγχει βέβαια τα πάντα ενώ από το ενσωματωμένο μικρόφωνο υποστηρίζει φωνητικές εντολές αλλά και την ψηφιακή βοηθό Alexa της Amazon. 

Η τιμή του Caavo θα είναι 400 δολάρια, τιμή πολύ λογική εάν αναλογιστούμε ότι θα νοικοκυρέψει όλες τις πηγές περιεχομένου που καταλήγουν στην τηλεόραση μας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...