fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2017 15:08

Linksys Velop: καλύψτε το σπίτι με WiFi χωρίς κόπο

Αντί να προσπαθούμε να πιάσουμε σήμα WiFi σε όλο το σπίτι και να έχουμε όλες τις παρεμβολές και διακοπές, το router της Linksys, κατασκευάστηκε για να δώσει τη λύση σε όσους μισούν τα... router.

Πρόκειται για ένα σύστημα που δημιουργεί το δικό του δίκτυο (mesh network όπως λέγεται) και είναι ταυτόχρονα router, access point, bridge αλλά και (εδώ είναι το σημαντικό) range extender.

Πολύ απλά συνδέουμε το πρώτο Velop στο δίκτυό μας και από εκεί και πέρα, κάθε Velop που προσθέτουμε αυξάνει αυτόματα την κάλυψη του WiFi δημιουργόντας ένα δικό του κλειστό δίκτυο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και δίνει τη δυνατότητα να καλυφθούν μεγάλοι χώροι και να μην μείνει ούτε σημείο χωρίς κάλυψη WiFi. Σύμφωνα με τη Linksys κάθε Velop μπορεί να καλύψει χώρο περίπου 2.000 τετραγωνικών ποδιών.

0103_linksys3.jpg

Το setup είναι πανεύκολο καθώς υπάρχει συνοδευτικό app το οποίο εκτός από όλα τα υπόλοιπα υποστηρίζει την πλατφόρμα της Amazon, Alexa. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε μέσω φωνητικών εντολών να πούμε στο σύστημα να επιτρέψει την πρόσβαση στο WiFi στους επισκέπτες.

Η Linksys έχει ανακοινώσει τιμές και είναι 200 δολάρια για ένα Velop μόνο του, 350 δολάρια για το πακέτο των δύο και 500 δολάρια για το πακέτο των τριών.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...