fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016 19:44

Epson: L655 εκτυπωτής δώρο για την Έκθεση

Η Epson προσφέρει στους επισκέπτες της Έκθεσης hxos eikona show 2016 έναν εκτυπωτή 4-σε-1 με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών.

H Έκθεση HES 2016 θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.


Η κλήρωση θα γίνει με βάση τον αριθμό της πρόσκλησης που θα κατεβάσετε από εδώ https://goo.gl/ngXMbd η οποία ενεργοποιείται με την επίσκεψη σας στους χώρους της Έκθεσης.

 

L655
Eκτυπωτής 4-σε-1 με ενσωματωμένα δοχεία μελανιών για γρήγορη, αξιόπιστη και διπλής όψης εκτύπωση A4 που εξασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα
Τα γραφεία, μετά από το εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα Α4, θα λατρέψουν τα δοχεία μελανιών υψηλής χωρητικότητας του L655, το οποίο εξοικονομεί χρήματα και εξαλείφει την ανάγκη για τις πολύπλοκες φύσιγγες μελανιών. Με δυνατότητα εκτύπωσης από τηλέφωνα και tablet, ο L655 επιτρέπει εκτύπωση διπλής όψης, εξαιρετική ποιότητα σάρωσης και αντιγραφή υψηλής χωρητικότητας για απόλυτη ευελιξία στα γραφεία.
Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιών
Το ενσωματωμένο σύστημα δοχείων μελανιών παρέχει οικονομικές εκτυπώσεις A4. Η αναπλήρωση με ξεχωριστά δοχεία μελανιών είναι απλή και γρήγορη, χάρη στην τεχνολογία γρήγορης αναπλήρωσης μελανιών, τις σαφείς επιγραφές και τα ακροφύσια που δεν στάζουν.

Μείωση του κόστους έως και 90%
Αναμένετε εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης ανά σελίδα. Εξοικονομώντας έως και 90%1 από το κόστος εκτύπωσης, ο L655 μπορεί να εκτυπώνει έως 11.000 σελίδες από ένα αρχικό σετ φιαλών. Περιλαμβάνονται έξι αυθεντικά φιαλίδια έγχρωμων μελανιών των 70ml και δύο αυθεντικά φιαλίδια μαύρων μελανιών των 140ml της Epson.

Εξοικονομήστε πόρους και χρόνο
Ο L655 παρουσιάζει την εκτύπωση διπλής όψης, δίνοντας τη δυνατότητα στα γραφεία να μειώνουν στο ήμισυ τη χρήση του χαρτιού τους, εξοικονομώντας χρήματα και πόρους. Ο L655 εκτυπώνει γρήγορα, παράγοντας σελίδες Α4 με ταχύτητα εκτύπωσης ISO έως 13,7 σελίδες ανά λεπτό3.

Ενισχύστε την παραγωγικότητα
Εργαστείτε πιο έξυπνα με τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF) 30 σελίδων του L655 για γρήγορες και εύκολες λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής και σάρωσης. Η σάρωση των 1.200 dpi εξασφαλίζει σαρώσεις εξαιρετικής ποιότητας, ενώ η λειτουργία πολλαπλής αντιγραφής σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έως και 99 αντίγραφα μιας σελίδας για την εξοικονόμηση χρόνου. Η δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi με το Epson Connect4 διευκολύνει την εκτύπωση μέσω smartphone και tablet.

Άψογα αποτελέσματα κάθε φορά
Ετοιμαστείτε για γρήγορο στέγνωμα χωρίς μουτζούρες και αποτελέσματα με συνεπή ποιότητα από την τεχνολογία Micro Piezo της Epson, καθώς και τα αυθεντικά υγρά μελάνια για έγχρωμες εκτυπώσεις και τα αυθεντικά μελάνια pigment για μαύρες εκτυπώσεις. Για μεγαλύτερη σιγουριά, ο L655 συνοδεύεται επίσης από εγγύηση του κατασκευαστή για ένα έτος ή 50.000 σελίδες,
• Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και σάρωση διπλής όψης με εξαιρετικά χαμηλό κόστος
Εξοικονομήστε έως 90%1 του κόστους των καθημερινών εκτυπώσεων διπλής όψης, χωρίς ταλαιπωρία
• Αξιόπιστα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας
Τεχνολογία Micro Piezo και αυθεντικά μελάνια Epson
• Σιγουριά
Με εγγύηση 12 μηνών ή 50.000 σελίδων από την Epson
• Ευκολία χρήσης
Ομαλή και απλή ρύθμιση και συντήρηση και αυτόματος τροφοδότης εγγράφων 30 σελίδων
• Ευελιξία
Δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Ethernet και εύκολη εκτύπωση μέσω κινητών συσκευών

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...