fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016 11:24

Linn Series 5: Ηχεία με Linn Fabrik

Linn Series 5 με Linn Fabrik: Όταν η τεχνολογία συναντά το στυλ.

Η σειρά 5 της Linn είναι το σημείο όπου η σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία συναντά το στυλ, την πολυτέλεια και την εσωτερική διακόσμηση. Τα ηχεία της σειράς 5, που είναι τα μοντέλα 530 και 520 υιοθετούν την πρωτοποριακή τεχνολογία Linn Fabrik. Ύφασμα δηλαδή (με k όπως συνηθίζει η Linn) που σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να διαλέξει οποιαδήποτε επένδυση θέλει, οποιοδήποτε ύφασμα όσο και εξωτικό και εάν είναι αυτό και η τεχνολογία θα αναλάβει με διόρθωση DSP και ισοστάθμιση να φέρει την απόκριση συχνότητας του ηχείου στα "σωστά" του.

Fabrik_2.jpg

Η τεχνολογία Fabrik αντισταθμίζει δηλαδή την επίδραση του υφάσματος (κυρίως την απορρόφηση στις μεσαίες και στις υψηλές), οπότε ο χρήστης μπορεί να χαίρεται ένα ηχείο αριστούργημα, ένα κόσμημα εσωτερικού χώρου, με όποιο ύφασμα θέλει (μπορεί ανά πάσα στιγμή να το αλλάξει), χωρίς να ανησυχεί ότι η απόδοση του . ηχείου δεν είναι αυτή που πρέπει.

Fabrik_1.jpg

Τα ηχεία χρησιμοποιούν custom μονάδες υψηλής πιστότητας, με ενσωματωμένα ενισχυτικά και επεξεργαστές από τη σειρά Akurate, ενώ η φόρτιση στις χαμηλές γίνεται με ισοβαρικό θάλαμο. Το κάθε ζεύγος ηχείων θα συνοδευτεί ιδανικά με πηγή το network player Akurate Exakt DSM. Linn Fabrik λοιπόν η νέα επαναστική σειρά της Linn. Εσείς ποιό ύφασμα θα διαλέξετε για τα δικά σας ηχεία;

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...