fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 10:09

JVC/Kenwood Micro-scopic HiFi - wooden cones

Είναι γνωστή η αγάπη για των Ιαπώνων για τη μινιμαλιστική προσέγγιση. Η JVC και η Kenwwod θα παρουσιάσουν ο καθένας τη δική του παραλλαγή στο μικροσκοπικό σύστημα που ετοιμάζουν.

Το KA-NA7 χωράει στην παλάμη του χεριού, οι διαστάσεις του είναι 110 × 179 × 50 και το βάρος του 480 γραμμάρια, έχει δηλαδή πλάτος μικρότερο κι από τη διάμετρο ενός δίσκου CD και είναι full εξοπλισμένο.

Είναι USB-DAC με θύρα micro-USB για το PC, διαβάζει στικάκια USB από άλλη θύρα, έχει οπτική ψηφιακή είσοδο και αναλογική, διαθέτει Bluetooth, ενισχυτή ακουστικών, ενώ είναι το ίδιο και ενισχυτής για ηχεία με ισχύ 10W στο κανάλι.

DSC09625.jpg

Είναι όμοιο με το JVC EX-NW1 αλλά θα έχει διαφορετικά ηχεία από εκείνο.

Τα ηχεία στο JVC EX-NW1 είναι αυτά που κλέψουν τις εντυπώσεις καθώς πρόκειται για ηχεία με ξύλινο κώνο 3ων εκατοστών στο εμπρός μέρος και ένα παθητικό ακτινοβολητή 4ων εκατοστών στην πλάτη.

Wood_Cone.jpg

Είναι τόσο μικρά που έχει προστεθεί και μια βάση στο κάτω μέρος για τους δώσει σταθερότητα αλλά και την απαιτούμενη κλήση προς τη θέση ακρόασης αφού πρόκειται για σύστημα που στοχεύει να χρησιμοποιηθεί επάνω σε γραφείο.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...