fbpx
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016 02:08

Leema Acoustics Sirius music server

H Αγγλική Leema συνεργάστηκε με την Innuos που εξειδικεύεται σε τεχνολογίες streaming μουσική, κατασκεύασε τον music server με την ονομασία Sirius.

Είναι ένας συμβατός κατά UPnP/DNLA music server, με audiophile εξαρτήματα, με υψηλής ταχύτητας τετραπύρηνο επεξεργαστή που έχει 8GB μνήμη. Η συσκευή ελέγχεται με εφαρμογή app, ενώ ο οδηγός δίσκου CD για ριπαρίσματα είναι της Τeac. Το Sirius αντιγράφει αυτόματα τα CD μας και τα μετατρέπει σε FLAC, ενώ υποστηρίζει ακόμη WAV, AIFF, ALAC, OGG Vorbis, AAC και MP3. Η συσκευή έχει και θύρα USB 3.0 για να κάνουμε backup τη μουσική μας.


Παράλληλα το Sirius φέρει USB DAC που βασίζεται στο τσιπάκι ESS Sabre έχοντας Xmos USB interface. Το DAC υποστηρίζει 16, 24 και 32 bit αναλύσεις, από 44,1ΚHz έως 384ΚHz και DSD 64, 128 αλλά και 256. Στην έξοδο εκτός από RCA έχουμε και Balanced XLR.


Ακόμη το Sirius έχει dual-Ethernet σύνδεση: μια για router και μια για αποκλειστικές stream συνδέσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συσκευή είναι συμβατή με SONUS multi room, Naim Mu-so/Uniti, Denon HEOS, Squeezebox, Linn DS, Pioneer N-50A, Cambridge Audio CXN και Denon 720AE. Υποστηρίζει Tidal, Spotify, BBC iPlayer και δικτυακό ραδιόφωνο, αλλά και δίσκους NAS.

Η τιμή είναι 3,995 λίρες Αγγλίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα Χριστούγεννα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Heaven 11 Billie Amp stereo amplifier Sugden Audio @ Aphrodite’s Vision »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...