fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 01 Σεπτεμβρίου 2016 12:32

Samsung Quantum Dot & 4K HDR Streaming @IFA 2016

H Samsung επαινεί την υπεροχή της τεχνολογίας Quantum Dot έναντι των τηλεοράσεων OLED

H παρουσίαση της σειράς τηλεοράσεων LED LCD με τεχνολογία Quantum Dot της Samsung ξεκίνησε ιδιαίτερα εντυπωσιακά, παρουσιάζοντας την γιγάντια 88άρα από τη σειρά KS9000 που είχαμε πρωτοδεί στην CES υπό μορφήν πρωτοτύπου. Η σειρά Quantum Dot της Samsung περιλαμβάνει 19 μοντέλα, με τηλεοράσεις SUHD TV σε διαστάσες από 43 ίσως 88 ίντσες.

Samsung_Hub.jpg

Οι τηλεοράσεις Quantum Dot δεν περιλαμβάνουν κάδμιο, είναι δηλαδή φιλικές για το περιβάλλον. Επίσης επιδεικνύουν τεράστια σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο, χωρίς προβλήματα burn in που από ότι δήλωσαν οι ιθύνοντες της Samsung ταλαιπωρούν τις υλοποιήσεις OLED της ανταγωνίστριας LG. Τόσο μεγάλη είναι μάλιστα η εμπιστοσύνη της Samsung στην αξιοπιστία της τεχνολογίας backlight Quantum Dot, ώστε οι τηλεοράσεις συνοδεύονται από δεκαετή εγγύηση σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάσει το πάνελ, είτε αυτό είναι μόνιμη αποτύπωση εικόνας, είτε κάτι άλλο.

Η ανανεωμένη έξυπνη πλατφόρμα περιεχομένου της εταιρείας, Smart Hub, θα περιλαμβάνει την υπηρεσία video streaming TV Plus, που μετά την Κορέα, θα κάνει πρεμιέρα και στην Αμερική και την Ευρώπη με streaming ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε 4Κ και HDR. Εξάλλου το ανανεωμένο smart remote θα ανιχνεύει αυτόματα όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σε μια τηλεόραση Quantum Dot και θα τις ελέγχει και αυτές, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνουμε για έξτρα τηλεχειριστήρια. 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...