fbpx
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016 20:25

Dali Katch: Αποκαλυπτήρια πριν την IFA 2016

Dali Katch: Το πρώτο φορητό blueotooth ηχείο της Dali, κάνει την εμφάνιση του πριν την IFA 2016

To πρώτο φορητό blueooth ηχείο της Dali, το πανέμορφο Katch, θα παρουσιαστεί επίσημα στην IFA 2016 σε μερικές ημέρες. Οι άνθρωποι όμως τη Dali δεν μπορούσαν να περιμένουν έως τότε, τέτοια είναι η περηφάνια για το εξαιρετικό τους δημιούργημα, και μας έστειλαν τα στοιχεία του Katch από σήμερα. Πρόκειται για ένα κορυφαίο ασύρματο ηχείο σε όλους τους τομείς, που από ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες και διαβάζουμε στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, μόνον οι υλοποιήσεις της B&O μπορούν να  συναγωνιστούν. 

Dali2.jpg

Το Katch ενσωματώνει όλη την τεχνογωσία της  εταιρείας στην κατασκευή αυτοενισχυόμενων ηχείων, όλη της την πείρα στην εξελιγμένη ψηφιακή τεχνολογία και την ασύρματη δικτύωση.

Dali6.jpg

Το Katch ακολουθεί το πρωτόκολλο Bluetooth 4.0 και Apt-X ενώ η λειτουργία NFC επιτρέπει τη σύνδεση του αστραπιαία. Διαθέτει όμως και αναλογική είσοδο, ενώ η θύρα USB επιτρέπει ακόμα και τη σύνδεση ενόα Chromecast Audio dongle!

Dali4.jpg

Στο εσωτερικό της υπέροχης μεταλλικής καμπίνας βρίσκεται ένας ενισχυτής Class-D με ισχύ 2x18WRMS, όπως επίσης και δύο τουίτερ 21mm και δύο αλουμινένια γούφερ 3,5 ιντσών, που κοιτούν το ένα ζευγάρι μπροστά και το άλλο ζευγάρι στην πίσω πλευρά του ηχείου, επιτυγχάνοντας εξαιρετική ποιότητα ήχου. Μάλιστα ανάλογα με την τοποθέτηση του Katch, σε ελεύθερη θέση ή σε ράφι κοντά στον τοίχο, το ηχείο ενσωματώνει δύο διαφορετικά ιοσταθμισμένα προφίλ ήχου, διαθέτοντας πάντα την βέλτιστη δυνατή απόδοση. 

Dali3.jpg

Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα 2600mAH παρέχοντας στο ηχείο μεγάλη αυτονομία, ενώ σε δύο ώρες μπορεί να φορτιστεί πλήρως, έχοντας διάρκεια έως και 24 ώρες. Αναμένουμε να θαυμάσουμε από κοντά το Katch στην IFA, αλλά το περιμένουμε επίσης πως και πως στα εργαστήρια του περιοδικού για δοκιμή.

Dali5.jpg 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « EISA Awards 2016-2017: The whole list Έρχεται το Bryston BDP-π Network player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...