fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 12:07

Ψηφιακό υπερόπλο dCS Vivaldi 2.0

Το ψηφιακό σύστημα dCS Vivaldi πρωτοπαρουσιάστηκε το 2012, αποτελώντας πέραν πάσης αμφιβολίας ένα από τα πλέον κορυφαία συστήματα ψηφιακής αναπαραγωγής.

Το σύστημα αποτελείται από ξεχωριστό transport και DAC, αλλά και από ειδικό εξωτερικό Upsampler και Master Clock. To σετ της dCS είναι κατασκευασμένο με τη φιλοσοφία του money no object, ενώ διαχειρίζεται τα ψηφιακά σήματα, οποιασδήποτε ανάλυσης και φορμά με απόλυτη πιστότητα. Μετά από τέσσερα χρόνια η dCS αποφάσισε να αναβαθμίσει τη ναυαρχίδα της, παρουσιάζοντας το σύστημα Vivaldi 2.0.

Η νέα έκδοση του συστήματος Vivaldi φέρει σημαντικές βελτιώσεις σε όλες του τις συσκευές. Το transport διαθέτει πλέον double-speed DSD upsampling, ενώ το DAC διαθέτει έξτρα ρυθμίσεις κέρδους, ανανεωμένο φίλτρο DSD και νέο αλγόριθμο mapping στο περιβόητο Ring DAC της εταιρείας. Το upsampler διαθέτει και αυτό double-speed DSD upsampling, ενώ το νέο δικτυακό interface προσθέτει στη συσκευή υποστήριξη Tidal, Airplay, Spotify Connect, αλλά και νέα εφαρμογή ελέγχου και αναπαραγωγής μουσικής.

Ο νέος αλγόριθμος που ελέγχει το φημισμένο Ring DAC επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερη γραμμικότητα, ειδικά στα χαμηλά σήματα, ενώ η επεξεργασία του μουσικού σήματος πραγματοποιείται σε "τμήματα" των 5bit. Μάλιστα στην έκδοση 2.0 του DAC ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει διαφορετικούς αλγόριθμους digital mapping, προσαρμόζοντας τον ήχο των  dCS στα γούστα αλλά και στα συνοδά του μηχανήματα. 

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...