fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 10:11

SAE 2HP-D με ισχύ που μετριέται σε ίππους!

Έναν ίππο ανά κανάλι έχει ο ενισχυτής της SAE.

H Scientific Audio Electronics έφτιαξε έναν ενισχυτή που μπορεί να φτάσει τα 746W στο κανάλι, ή αλλιώς έναν ίππο (HP) μετρώντας τον στο 1KHz με παραμόρφωση στο 0.01%. Στο πλήρες φάσμα (20Hz-20KHz) η ισχύς του φτάνει στα 600W και όλα αυτά με φορτίο 8Ω, γιατί στα 4 αλλά και 2Ω η ισχύς του ξεπερνάει τα 1200W!

Κορυφαίος είναι ο λόγος σήματος προς θόρυβο που φτάνει τα 128dB, ενώ τα νέα ψηφιακά VU meter επειδή δεν έχουν μάζα, οι βελόνες μπορούν να δείχνουν με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια τη στιγμιαία ισχύ από οποιοδήποτε αναλογικό VU meter, σε πραγματικό χρόνο. Επίσης λόγω του ψηφιακού display υπάρχουν και άλλες πληροφορίες, αλλά και μια δεύτερη βελόνα δείχνοντας ταυτόχρονα το μέσο όρο της ισχύος και τη στιγμιαία ισχύ.

2hp-interior-top.jpg

Για να μπορέσει να φτάσει σε αυτά τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηρισικά, η SAE σχεδίασε τον ενισχυτή με τοπολογία current feedback αντί του σύνηθες Voltage feedback, διατηρώντας πλήρως απομονωμένα, διακριτά και ισορροπημένα τα δύο κανάλια του, καταφέρνοντας να μειώσει τα επίπεδα του θορύβου.

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...