fbpx
Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016 19:21

Media Markt Αγίας Παρασκευής

To νέο της κατάστημα, ενδέκατο κατά σειρά, παρουσιάζει η Μedia Markt στο ελληνικό κοινό και ετοιμάζεται να το γιορτάσει με μοναδικά happenings, για τους φίλους της.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου σημείου πώλησης που βρίσκεται στην περιοχή της Αττικής, στην Αγία Παρασκευή, στη διεύθυνση Λεωφ. Χαλανδρίου 15Β, πρόκειται να πραγματοποιηθούν την Πέμπτη, 31 Μαρτίου στις 08:00 το πρωί.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας χαρακτηρίζεται από μοντέρνο design που κεντρίζει το ενδιαφέρον του επισκέπτη ενώ η τεχνολογία γίνεται αισθητή σε όλα τα σημεία επαφής με τον καταναλωτή, με τρεις υπηρεσίες που δίνουν πραγματική υπόσταση στο διακαναλικό εμπόριο, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των online και offline αγορών.

Η μεγαλύτερη καινοτομία είναι η υπηρεσία “Stop & Go”, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα είναι διαθέσιμη από το νέο κατάστημα της εταιρείας. Μέσω της υπηρεσίας ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να κάνει την παραγγελία του online στο site mediamarkt.gr και μετά να επισκεφθεί με το αυτοκίνητό του το σημείο με την ειδική σήμανση και να παραλάβει τα προϊόντα που παρήγγειλε απευθείας στο αυτοκίνητό του, χωρίς να χρειαστεί να μπει στο κατάστημα.

Αλλά και μέσα στο κατάστημα, οι τιμές των προϊόντων ενεργοποιούνται μέσω πλατφόρμας electronic pricing, δηλαδή με ηλεκτρονικά ταμπελάκια τιμών τα οποία επικοινωνούν online με τα ταμεία ώστε όποια τιμή βλέπει ο χρήστης, αυτή και να πληρώνει. Επιπλέον, ο νέος χώρος της Media Markt διαθέτει και multichannel terminals για μια πραγματικά ανεπανάληπτη αγοραστική εμπειρία.

Το νέο κατάστημα της Media Markt ακολουθεί τις υψηλές προδιαγραφές που αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας. Θέτει στη διάθεση των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής ένα χώρο 1.500 περίπου τ.μ. στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει συγκεντρωμένα όλα τα επώνυμα brands στις καλύτερες τιμές. Το λειτουργικό design, η τεχνολογία αιχμής σε όλες τις πλευρές της συναλλαγής με το κοινό, το πλήρως ενημερωμένο προσωπικό, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, η πλούσια γκάμα και οι πάντα χαμηλές τιμές εγγυώνται μία πλήρως απολαυστική αγοραστική εμπειρία και αποτελούν τους παράγοντες επιτυχίας της εταιρείας που έχει κερδίσει την προτίμηση του Ελληνικού κοινού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Logitech G900 Chaos Spectrum για Gaming LG UH770V Ultra HD TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...