fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 13:10

Thiel SmartSub 1.12 πιο έξυπνο από ποτέ

Η τελευταία γενιά SmartSub από την Thiel με προηγμένο έλεγχο από εφαρμογή.

Σε συνδυασμό με τον οδηγό 12 ιντσών και τον ελεγχόμενο από DSP ενισχυτή 1250W, το SmartSub 1 διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν υπάρχουν σε οποιοδήποτε ανταγωνιστικό ενεργό σαμπγούφερ.

Συνδέεται σε δίκτυο WiFi, έχει έξι προεπιλογές ήχου, για να ταιριάζει σε κάθε είδος μουσικής, ταινιών ή ακόμη και το περιεχόμενο παιχνιδιών.
Για την επεξεργασία χρησιμοποιεί ένα εξελιγμένο ακουστικό αλγόριθμο διόρθωσης που βοηθά το SmartSub να ξεπεράσει τα ακουστικά προβλήματα που προκύπτουν από τους «ρυθμούς» του δωματίου.Το 12 ιντσών woofer διαθέτει άκαμπτο χυτό πλαίσιο και κώνο αλουμινίου. Ο ενισχυτής έχει σχεδιαστεί για απόδοση και αξιοπιστία, χρησιμοποιώντας έναν floating ψηφιακό επεξεργαστή σήματος (DSP) για την παρακολούθηση του σήματος και την άριστη αναπαραγωγή, ενώ διαθέτει και προστασία από υπερφόρτωση.

Η ασύρματη σύνδεση του συστήματος Thiel προσφέρει και προηγμένο λογισμικό ελέγχου PC, επιτρέποντας την πρόσβαση στον έλεγχο των ρυθμίσεων για προχωρημένους, όπως προσαρμογές στο φίλτρο χαμηλής και υψηλής διέλευσης, προσαρμογές στη φάση, 5 περιοχές παραμετρικού EQ και παραμέτρους SmartSub ™ XT Auto EQ από την εφαρμογή SmartSub.

Οι πιο συχνά χρησιμοποιούμενες λειτουργίες του σαμπγούφερ είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες μέσω ενός βασικού αλλά κομψού τηλεχειριστηρίου υπερύθρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ε.Α.Τ. C-Major πικάπ Samsung TV 2016 συμβατές με SmartThings »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...