fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015 13:01

Golden Ear SuperSub XXL, υποηχητική ακτινοβολία

Βούτηξε για τα καλά στα βαθιά η Golden Ear με το νέο της subwoofer που ακτινοβολεί από όλες του τις πλευρές.

 

Τα subwoofer είναι ίσως τα μόνα προϊόντα ήχου όπου ο πήχης της απόδοσης μπαίνει χαμηλά και μετράει εκείνο που κατεβαίνει χαμηλότερα από τα υπόλοιπα. Όμως αυτό είναι η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή είναι ότι οι κατώτερες συχνότητες χρειάζονται καλό έλεγχο και μεγάλη καμπίνα για να αποδοθούν όπως πρέπει.

Το SuperSub XXL δεν άδησε καμία από τις τέσσερις πλευρές του αχρησιμοποίητη. Δύο ενεργά μεγάφωνα των 12 ιντσών είναι τοποθετημένα πλάτη με πλάτη και άλλοι δύο παθητικοί ακτινοβολητές planar 13¾ x14¼ ίντσες βρίσκονται επίσης αντικριστά στο επάνω και κάτω μέρος. Με τον τρόπο αυτό δεν υπάρχει ενέργεια από τα μεγάφωνα που να χρειάζεται να απορροφήσει η καμπίνα γιατί κάθε μεγάφωνο λειτουργεί ακυρωτικά ως προς το απέναντί του.

goldenear-technology-supersub-xxl-subwoofer-image3.jpg

Ακτινοβολώντας και από τις 4 πλευρές το αποτέλεσμα αντιστοιχεί σε καμπίνα 500 λίτρων, πράγμα που σημαίνει ότι το SuperSub XL μπορεί να κατέβει σε υποηχητικά επίπεδα. Το πακέτο συμπληρώνεται από τον ενισχυτή Class D 1600W και την επεξεργασία του εισερχόμενου σήματος στα 192KHz από τον 56bit επεξεργαστή.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...