fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015 10:34

Parrot drones σε αέρα, γη και νερό

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δεκατρία νέα minidrones…

από την Parrot έρχονται στην Ελληνική αγορά από το τέλος Οκτωβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου.

Parrot Jumping Night
Τα JUMPING "Night" μπορούν να "δουν" στο σκοτάδι. Απλά ενεργοποιείτε τους ισχυρούς LED προβολείς τους από την εφαρμογή Freeflight 3 και τούς ρυθμίζετε στην ένταση που επιθυμείτε . Μπορούν επίσης να στείλουν φωτεινά σήματα για να ενημερώσουν ότι η περιοχή είναι προσβάσιμη ή να στείλουν σήμα κινδύνου. Μπορούν να περιπολούν και να λαμβάνουν πλήρες video report, ακόμα και σε σκοτεινές περιοχές.

Parrot Jumping Race
Εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα και μεγάλους τροχούς για άριστη πρόσφυση, το Jumping Race φτάνει μέχρι τα 10 klm/ώρα χάρη στη λειτουργία «ώθηση», η οποία μπορεί να τεθεί σε λειτουργία μέσω του Freeflight 3 app. Οι δύο μεγάλοι τροχοί του μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα στυλ οδήγησης. Τροχοί ανοιχτοί : μεγαλύτερη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες, ιδανικό για ομαλούς δρόμους. Τροχοί κλειστοί : ευελιξία κατά την οδήγηση μέσα από στενούς χώρους.

Parrot Airborne Night
Χάρη στα ισχυρά LED φώτα τους , που ενεργοποιούνται από την εφαρμογή Freeflight 3, τα Airborne Night μπορούν να εξερευνήσουν ακόμα και στη σκιά του σκότους.Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής περιπολίας, μπορείτε να τροποποιήσετε την ένταση των προβολέων τους και να στείλετε μηνύματα με φώτα που αναβοσβήνουν. Μπορούν να εξερευνήσουν περιοχές που είναι προσβάσιμες μόνο από αέρος.

Parrot Airborne Cargo
Το Parrot Airborne Cargo είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη μεταφοράς που μπορούν να μεταφέρουν μικρές φιγούρες η τουβλάκια παιγνιδιών.

Parrot Hydrofoil
Τα Hydrofoils είναι ιπτάμενα Minidrones που μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα "ιπτάμενο" δελφίνι . Πιλοτάρονται με Bluetooth Smart μέσω της εφαρμογής 3 Freeflight. Δεδομένου ότι η αντίσταση του νερού είναι χαμηλή , μπορεί να φτάσει μέγιστη ταχύτητα 5,4 κόμβων (6 mph) και να πραγματοποιήσει ελιγμούς χωρίς να ανατραπεί

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...