fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 10:29

Polk Audio T-Series Οικονομία και τεχνολογία

Την πιο οικονομική σειρά ηχείων στη γκάμα της παρουσίασε η Polk Audio με τη σειρά T.

 

Οικονομικό δεν σημαίνει απαραίτητα «φτηνιάρικο». Τα μεγάφωνα των ηχείων έχουν σχεδιαστεί με βάση την τεχνολογία Dynamic Balance της Polk Audio. Πρόκεται για μεγάφωνα στα οποία χρησιμοποιούνται μίγματα διαφορετικών υλικών που σκοπό έχουν τον δραστικό περιορισμό των αντηχήσεων από τα ίδια τα υλικά. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η ιδανικότερη ακύρωση των αντηχήσεων αφού οι ιδιότητες των υλικών είναι εκείνες που χρησιμοποιούνται για το σκοπό αυτό, καταλήγοντας σε ένα κώνο ο οποίος έχει πολύ πιο ομοιόμορφη συμπεριφορά.

Επιπλέον στο ηχείο δαπέδου με τα τρία γούφερ, τα δύο από αυτά είναι παθητικοί ακτινοβολητές δίνοντας περισσότερη έκταση και δυναμικά χωρίς να προστίθεται επιπλέον φορτίο.

1259_black_c_z.jpg

Ένα μοντέλο δαπέδου, ένα κεντρικό και ένα ηχείο βάσης/ραφιού απαρτίζουν την οικονομικότερη πρότασή της δίνοντας την ευκαιρία ηχείων με μεγάλο λόγο αξίας προς τιμής, για στέρεο και πολυκάναλα ηχοσυστήματα.

1258_black_l_z.jpg

Το Τ50 είναι το ηχείο δαπέδου με τρία γούφερ των 6,5 ιντσών, τουίτερ μίας ίντσας, με δυνατότητα πρόσληψης ισχύος 150W και 90dB ευαισθησία.
Το Τ30 είναι το κεντρικό ηχείο της σειράς με δύο γούφερ 5 ¼ ιντσών, τουίτερ μιας ίντσας, δυνατότητα πρόσληψης ισχύος 100W και 90dB ευαισθησία.
Το Τ15 είναι το μοντέλο βάσης/ραφιού με ένα γούφερ 6,5 ιντσών, τουίτερ ¾ της ίντσας, δυνατότητα πρόσληψης ισχύος 100W και 89dB ευαισθησία.

1257_black_c_z.jpg

Οι τιμές τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα στην Ευρώπη, ωστόσο στην Αμερική, το Τ50 έχει 130 δολάρια (τεμάχιο) το T30 επίσης 130 δολάρια (τεμάχιο) και το Τ15 μόλις 100 δολάρια (ζεύγος).

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...