fbpx
Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 14:52

LG Music flow 2015 Διαθέσιμα

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη νέα σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow Smart Hi–Fi Audio Wireless Multi – Room, για απρόσκοπτη αναπαραγωγή μουσικής σε κάθε δωμάτιο.

Η σειρά ηχοσυστημάτων Music Flow της LG διαθέτει λειτουργίες και χαρακτηριστικά, ενώ είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS, για την αναπαραγωγή μουσικής καθώς και τη δυνατότητα αποστολής της σε φορητές ή άλλες ηλεκτρονικές συσκευές του χρήστη, όπως smartphones, tablets, laptop ή PC.

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow προσφέρει πλέον και δυνατότητα πρόσβασης στο ‘Google Cast’, για ακόμα περισσότερες επιλογές στη μουσική. Επιπλέον, η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.


Η σειρά LG Music Flow περιλαμβάνει τα ηχεία Wi-Fi, μοντέλα Η3, Η5 και Η7, και την ηχομπάρα Wi-Fi, μοντέλο HS7, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένα με άλλες φορητές συσκευές, μέσω τεχνολογίας δικτύου Dual Band Wi-Fi (2.4/5 GHz).

Επιπλέον, εκτός από τις συλλογές μουσικής του χρήστη, χάρη στην εφαρμογή ‘All in One Music Player’, τα ηχεία μπορούν να αναπαράγουν ψηφιακή μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn.

Τέλος, με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικών αρχείων μέχρι και 24 bit/192 kHz HD, η σειρά LG Music Flow μπορεί να αναπαράγει αρχεία FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dan D’Agostino Momentum Phonostage LG BPD735 Blu-ray »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...