fbpx
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015 12:38

Synergistic Research 30 ημέρες δοκιμή χωρίς ρίσκο!

Η Aurion προσφέρει την δυνατότητα στους λάτρεις του Hi-End την δυνατότητα να δοκιμάσουν, χωρίς κανένα ρίσκο, τρία προιόντα της Synergistic Research.

 

Οι ασφάλειες Quantum χρησιμοποιούν ένα ειδικό μέταλλο το οποίο έχει δεχθεί 2,000,000 βόλτ ηλεκτρισμού. Έχουν σημαντικά καλύτερη απόδοση από όλες τις άλλες ασφάλειες που κυκλοφορούν στην αγορά και εγγυημένα προσφέρουν σημαντική αύξηση σε ανάλυση και αίσθηση χώρου, χάρη στο χαμηλότερο επίπεδο θορύβου και blacker backgrounds. Το κόστος τους είναι 50 ευρώ

Τα νέα εξαρτήματα MiG προσδίδουν καλύτερο ήχο σε όλα τα συστήματα. Βασισμένα στο Acoustic ART Σύστημα, τα MiG’s (Mechanical Interface Grounding) ρυθμίζουν την μηχανική ιδιοσυχνότητα των συστημάτων, και ταυτόχρονα προσδίδουν μία ταχύτατη απορρόφηση μηχανικής ενέργειας στο έδαφος. Το αποτέλεσμα είναι μία μεγαλύτερη σκηνή ήχου, με λιγότερες παρεμβολές. Τα MiG’s είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιούνται με ψηφιακές πηγές όπως transports, ψηφιακούς μετατροπείς, CD players, ακόμη και ψηφιακά ρολόγια. Οι τιμές είναι 150 και 200 ευρώ, ανάλογα με το μέγεθος.

Τα καλώδια Core AC Power Cord χρησιμοποιούν την τεχνολογία Quantum Tunneling και έχουν συνδέσεις Quantum Tunneled G07 και IEC’s, τα οποία χρησιμοποιούν 100% χρυσούς signal and ground conductors. Η τιμή τους είναι στα 250 ευρώ.

Με την αγορά αυτών των τριών προιόντων, έχετε 30 ημέρες να τα ακούσετε και έαν έως το τέλος αυτής της δοκιμής δεν είστε απόλυτα ευχαριστημένος μπορείτε να τα επιστρέψετε και να γίνει επιστροφή των χρημάτων σας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JL Audio @ Visual Acoustics LG LF630V Mε webOS 2.0 Smart TV »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...