fbpx
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014 12:33

XCrool Remote Αυτό είναι τηλεχειριστήριο

Στο βωμό του περιορισμού του κόστους οι κατασκευαστές εφοδιάζουν πια τα προϊόντα τους με φθηνά τηλεχειριστήρια που κάνουν την απόλαυση της συσκευής μας… άσχημη.

Ειδικά οι νέες δικτυακές συσκευές δίνουν τηλεχειριστήρια σε μορφή app, όπου θα πρέπει να απασχολείς το κινητό ή την ταμπλέτα σου για να τις χρησιμοποιείς. Κάτι βέβαια που είναι χρήσιμο σε μερικές εφαρμογές, τις περισσότερες όμως φορές οι app τηλεχειρισμού είναι αργές και άχρηστες.


Μια νέα strat-up εταιρία από τις Φιλιππίνες, η XCrool, σχεδίασε ένα τηλεχειριστήριο από την αρχή ώστε να μας χαρίσει τον πολυπόθητο full έλεγχο της συσκευής μας.


Το XCrool τηλεχειριστήριο έχει περιστροφικούς τροχούς για τις επιλογές μας, μεγάλα πλήκτρα και σωστή κατανομή των λειτουργιών.


Το XCrool είναι ένα universal τηλεχειριστήριο με τον οποίο ο χρήστης πιάνει την υψηλότερη ταχύτητα από τηλεχειριστήριο για την αύξηση της φωνής ή ζάπινγκ καναλιών σε μια τηλεόραση.

Τα πλήκτρα είναι ελαφριάς πίεσης, ενώ υπάρχουν και προστατευτικά πτερύγια που δεν αφήνουν το τηλεχειριστήριο να χάνετε στα μαξιλάρια του καναπέ μας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Meridian Maestro Nixie Watch Λαμπάτο ρολόι »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...