fbpx
Σάββατο, 01 Νοεμβρίου 2014 00:00

HES 2014 H Ελληνική Σκηνή τεχνολογίας

Η μεγάλη έκθεση hxos eikona show 2014 μπήκε στο μήνα της. Όλα τα ημερολόγια και οι ατζέντες έχουν μαρκάρει το Σάββατο 29 και τη Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014.

Στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel στη Λ. Συγγρού. Εκεί έχουν δώσει το ραντεβού τους περισσότερες από 50 εταιρίες που αντιπροσωπεύουν το 90% της ελληνικής αγοράς ήχου, εικόνας και mobile.


Μετά από χρόνια κατεβαίνουν στην έκθεση οι Absolute Audio με τα Jadis και VPI, η Exclusive Audio [Μaestro] με τις Musical Fidelity και E.A.T., η ΑVision με τα Sonos, η Audio Veterans με τα B&W και Rotel, η Intersys με τα Pioneer, η Hi-Fi Power με τα McIntosh, η Velvet Audio με τα Townshend, η Wavemotion με τα harman/kardon και JBL, η Nexus Acoustics με τα GoldenNote, Directed με τα Polk Audio, Nakas με τα Yamaha και πλήθος άλλων.


Από τις μεγάλες θα δούμε τις LG, Samsung, Panasonic, Sony και άλλες. Ενώ από βιντεοπροβολές έχουμε τις Epson, Benq, SIM2 και άλλες.


Από την έκθεση δεν θα απουσιάσουν οι έλληνες κατασκευαστές όπως είναι οι Crystal Audio. Tune Audio, Signal Projects, Tsakiridis Devices, Lab 12, Geometrix Harmony και Tandem Audio.


Βέβαια τα high-end θηρία των Οrpheus Audio, Aphrodite’s Vision, Golden Acoustics, Videorythmos, Audio Evolution, Sonus Hi-Fi, Solid Foundation, Home Entertainment Center, Audio Soul, Aurion και πλήθος άλλων.


Δίσκους και βινύλια θα παρουσιάσουν οι Analogue Corner, Green Way και Anakrousis. Θα έχουμε και τα Audison για το αυτοκίνητο από την Visualacoustics.


Ας μας συγχωρέσουν αν ξεχάσαμε κάποια εταιρία. Είναι εκατοντάδες τα προϊόντα και δεκάδες οι κατασκευαστές.


Το μεγάλο ραντεβού είναι στην έκθεση hxos eikona show 2014. H Ελληνική Σκηνή Τεχνολογίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Numark NV DJ controller hxos eikona show: Κερδίστε μια διανυκτέρευση! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...