fbpx
Δευτέρα, 01 Σεπτεμβρίου 2014 00:00

LG Music Flow To multiroom της LG

To παράδειγμα της Sonos ακολουθεί και η LG με τη σειρά ενεργών δικτυακών ηχείων Music Flow που περιλαμβάνει τα μοντέλα H3, H5, H7, την ηχομπάρα HS6 και το αξεσουάρ Network Bridge R1 και την εφαρμογή Music Flow Player για smartphones.

 

Μέσω της εφαρμογής Music Flow Player, οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται κεντρικά όλες τις μονάδες του συστήματος Music Flow, αλλά και ολόκληρη τη μουσική τους βιβλιοθήκη, ακόμη κι αν τα αρχεία βρίσκονται αποθηκευμένα σε διαφορετικές συσκευές. Η εφαρμογή μπορεί επιπλέον να προτείνει συγκεκριμένα τραγούδια ή playlists, να εξασφαλίσει πρόσβαση σε διαδικτυακούς σταθμούς και να λειτουργήσει ως music player του smartphone, όταν ο χρήστης βρίσκεται εκτός σπιτιού.

Το νέο ηχοσύστημα LG Music Flow είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία LG HomeChat, μια μοναδική υπηρεσία της LG που προσωποποιεί την επικοινωνία με τις συσκευές. Με τη λειτουργία HomeChat, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν δημοφιλείς εφαρμογές messaging για smartphone προκειμένου να επικοινωνούν στα αγγλικά με το LG Music Flow. Επιπλέον, μπορούν να απολαμβάνουν με ένα απλό άγγιγμα την ευκολία NFC tag που συναντάμε για πρώτη φορά σε multiroom συστήματα.

Το Auto Music Play είναι μία από τις πολλές εντυπωσιακές λειτουργίες του Music Flow μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν να ακούν μουσική από το smartphone τους και το περιεχόμενο να μεταφέρεται αυτόματα στο Music Flow μόλις φτάνουν σπίτι. Παράλληλα, η λειτουργία HomeChat δίνει τη δυνατότητα να ζητήσουν από το LG Music Flow πριν ακόμη φτάσουν σπίτι να προτείνει μια λίστα με τραγούδια κατάλληλα να συνοδεύσουν το δείπνο που έχουν προγραμματίσει με φίλους το βράδυ.

Υπάρχει λειτουργία ‘Mood Station’ που μπορεί να προτείνει συγκεκριμένα κομμάτια ή να φτιάξει μια playlist κατάλληλη για να δημιουργήσει την ατμόσφαιρα που θέλει ο χρήστης, ενώ το Audio Streaming Service παρέχει υπηρεσίες streaming όπως οι Spotify, Deezer, Napster και TuneIn.

Σε αντίθεση με άλλα ασύρματα συστήματα multi-room τα οποία βασίζονται σε ένα μόνο access point με αποτέλεσμα να διακόπτονται όταν το σήμα είναι ασθενές, το LG Music Flow χρησιμοποιεί Wi-Fi διπλής ζώνης και τεχνολογία mesh network, ώστε να εγγυάται αναπαραγωγή χωρίς διακοπές. Επιλέγοντας το Multi-room Mode, o χρήστης μπορεί να απολαμβάνει το ίδιο τραγούδι από όλα τα ηχεία του συστήματος (πάρτυ mode) ή να επιλέγει διαφορετική μουσική για κάθε δωμάτιο. Τέλος, το L/R Stereo Mode προσφέρει μια ακόμη πιο καθηλωτική εμπειρία ακρόασης για στέρεο ακροάσεις με δύο ηχεία, ενώ το Home Cinema Mode δημιουργεί πολυκάναλα συστήματα.

Προκειμένου να εξασφαλίσει την καλύτερη δυνατή ηχητική απόδοση, η LG ανέπτυξε έναν αλγόριθμο Automatic Loudness Compensation, ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα Music Flow. Τα μεγάφωνα έχουν χάρτινο κώνο ενισχυμένο με nano-fibers, ενώ ο αλγόριθμος Stereo Field Extension (SFX) που εφαρμόζεται στην ηχομπάρα HS6, μπορεί να διευρύνει το ‘sweet spot’ της συσκευής και να τονίσει ακόμη περισσότερο τον surround χαρακτήρα της.

Το Music Flow υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων 24 bit/192kHz μέσα από διάφορες συνδεδεμένες πηγές.

Το μοντέλο Η7 είναι 70W και το H5 στα 40W και το Network Bridge R1 θα είναι διαθέσιμα από τον Σεπτέμβριο. Τα μοντέλα H3 (στ 30W) και η ηχομπάρα HS6 (στα 320W) αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα φέτος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Harman Kardon Esquire Mini Samsung HW-H7500 and H7501 κυρτή ηχομπάρα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...