fbpx
Σάββατο, 31 Μαϊος 2014 00:00

Alpine Style CarPlay

Η Alpine οδηγώντας τις εξελίξεις στην αγορά των Multimedia/Navigation αυτοκινήτου, ανοίγει μια νεα κατηγορία προϊόντων με την ονομασία Alpine Style.

 


Πρόκειται για ειδικά προϊόντα Εργοστασιακού Σχεδιασμού, για συγκερκιμένα μοντέλα αυτοκινήτων, σε συνδυασμό με την κορυφαία ποιότητα της Alpine.

Η αρχή γίνεται με την ειδική οθόνη (X800D-ML) για Mercedes ML (W164) & Mercedes GL (X164) όπως μπορείτε να δείτε και στη συνημμένη παρουσιάση.

Επιπλέον, η ALPINE θα λανσάρει Ενισχυτή, Ηχεία και Κάμερα Όπισθεν ειδικά σχεδιασμένα για το συγκερκριμένο αυτοκίνητο, ώστε να παρέχει την πλέον ολοκληρωμένη λύση.

Η οθόνη αναμένεται να είναι διαθέσιμη στην Ευρωπαική αγορά τον Αύγουστο 2014 με τιμή στα 1950,00€.

Η σειρά αναμένεται να εμπολουτιστεί και με άλλα μοντέλα. Επόμενα αυτοκίνητα, σύμφνωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα είναι τα Audi Q5 και VW Golf 7 με τη λίστα να μεγαλώνει συνεχώς.

20cm Υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής
Το 8 ιντσών πάνελ είναι αισθητά μεγαλύτερο από το εργοστασιακό και παρέχει τη καλύτερη τεχνολογία εικόνας σε συνδυασμό με απίστευτη καθαρότητα, αντίθεση και ευκρίνεια.
Όλα αυτά επιτρέπουν να έχετε περισσότερες
λεπτομέρειες στο NAVI ενώ στα VIDEO έχετε μια απίστευτη εμπειρία εικόνας. Επίσης το NAVI είναι πιο εύχρηστο καθώς τα εικονίδια χειρισμού είναι μεγαλύτερα.

Σύνδεση Smartphone
Το σύστημα της ALPINE σας εξασφαλίζει τη πλήρη συμβατότητα με τα πρόσφατα Smartphone όπως Iphone 5S/C, Samsung Galaxy S5 ή HTC one. Αυτό σας προσφέρει τα παρακάτω πλεονεκτήματα :
Μουσική από το smartphone
Video από το smartphone
Πρόσβαση στο κατάλογο
Απλά φόρτιση ή να ενεργοποιήσετε το SIRI και το φωνητικό έλεγχο για περισσότερη άνεση και ασφάλεια.


Αναπαραγωγή Video
To X800D-ML σας επιτρέπει να απολαύσετε ταινίες / μουσικά video / τηλεοπτικά προγράμματα από διαφορετικές πηγές όπως DVD, USB sticks, πρόσφατα smartphones με έξοδο HDMI ή άλλες συσκευές video. Επίσης μπορείτε να συνδέσετε το Ipod ή Iphone και να απολαύσετε τα video στην οθόνη 8 ιντσών.
Για την ασφάλεια σας η αναπαραγωγή video είναι δυνατή μόνο όταν το όχημα είναι ακινητοποιημένο.

Η μουσική σας βιβλιοθήκη
Συνδέοντας ένα IPod ή μια συσκευή USB έχετε εύκολη πρόσβαση στη μουσική σας βιβλιοθήκη.
Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε μέσω καλλιτέχνη / album / τραγουδιού / λίστα επιλογής. Η αλφαβητική αναζήτηση σας βοηθάει να βρείτε γρήγορα αυτό που ψάχνετε.

Hands Free τηλεφώνου και μεταφορά ήχου
Η πλήρως συμβατότητα του Hands Free με το τηλέφωνο επιτρέπει πολύ εύκολη επικοινωνία.
Η γρήγορη λειτουργία κλήσης δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης εικόνων για τα συνήθως καλούμενα τηλέφωνα ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση.
Το Bluetooth επίσης σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε μουσική από τη βιβλιοθήκη του τηλεφώνου ή από έναν internet ραδιοφωνικό σταθμό ασύρματα με πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Το προηγμένης τεχνολογίας Bluetooth υποστηρίζει φωνητική κλήση μέσω του hands free


H λειτουργία Siri Eyes Free ενεργοποιείτε και δίνει πρόσβαση σε πολλές λειτουργίες του iPhone όπως επιλογή μουσικής, κλήσεις, ημερολόγιο κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Western Digital WD TV νέο μοντέλο Final @ Orpheus Audio »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...