fbpx
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 08:05

Anakrousis: 20 Χρόνια

Φέτος η εταιρεία μας γιορτάζει τα είκοσί της χρόνια. Ιδρύθηκε το 1994 από τον Λουκά Στεφανίδη, φιλόμουσο και ενθουσιώδη υποστηρικτή της υπέρ υψηλής ποιότητας της ηχογραφημένης μουσικής και της αναπαραγωγής της.

Η Ανάκρουσις ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα μαζί με τις μικρές Αμερικανικές εταιρείες, όπως Classic records, DCC, Cisco, που το 1994 ξεκίνησαν την επανάσταση στις επανεκδόσεις των audiophile δίσκων βινυλίου HQ-180g.

Έφερε τους δίσκους αυτούς στην Ελλάδα και τους έκανε γνωστούς στο Ελληνικό φιλόμουσο κοινό μέσω του ειδικού τύπου, όπως ο Ήχος, καθώς και μέσω των Εκθέσεων Hi-End. Κατόπιν ακολούθησαν τα audiophile χρυσά CD 24KT, SACD, DVD και DVD-A.

Στον τομέα του ποιοτικού δίσκου η εταιρεία μας είναι η μεγαλύτερη Ελληνική εισαγωγική εταιρεία. Όσον δε αφορά τον τομέα της αναπαραγωγής της μουσικής έκανε γνωστά τα ηλεκτροστατικά ηχεία της Sound Lab, τα ενισχυτικά της Elliott Audio και της Atma-sphere καθώς και των καλωδίων της Silver Audio.


Η Ανάκρουσις ξεκίνησε ως χόμπι και εξελίχθηκε σε επιχείρηση και ως επιχείρηση εξακολουθεί και είναι ένα χόμπι. Γιαυτό και όλα αυτά τα χρόνια στέκεται πιστά στους υψηλούς της στόχους.


Το επόμενο βήμα στις εκδόσεις ποιοτικών δίσκων και βιβλίων ήταν αναμενόμενο.


Έτσι κυκλοφόρησε το πρώτο διπλό CD με χαρτονένιο εξώφυλλο και το πρώτο βιβλίο μιας σειράς για τους δίσκους βινυλίου. Φέτος θα ακολουθήσουν και νέες επετειακές εκδόσεις καθώς και μια σειρά προσφορών σε δίσκους και μηχανήματα.


Για περισσότερες πληροφορίες: 2310-773001, www.anakrousis.gr και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Revox Joy Symphony All-in-one audio network iFi Audio mini iDSD DAC/headphone amplifier »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...