fbpx
Τρίτη, 13 Αυγούστου 2019 13:18

Denon PMA-600NE και DCD-600NE: Νέα οικονομική σειρά

H Denon εδώ και πάρα πολλά χρόνια είναι γνωστή για τα εισαγωγικά ενισχυτικά και player.


Τώρα η εταιρία παρουσιάσει μια ακόμη, πιο χαμηλής τιμής σειρά, την 600ΝΕ.

Το player DCD-600NE είναι εξοπλισμένο με την αρχική αναλογική τεχνολογία AL32 Processing της Denon όπου το σήμα των 16 bit του CD -χρησιμοποιώντας έναν αλγόριθμο-μετατρέπεται σε 32bit, που σημαίνει πιο πιστός τον αρχικό στον δίσκο ήχο.

Επίσης το player έχει ελάχιστες διαδρομές σήματος για την εξάλειψη των χρωματισμών, πυκνωτές ποιότητας και προσεκτικά σχεδιασμένο σασί.


Το DCD-600NE εκτός τις αναλογικές RCA εξόδους παρέχει και οπτική ψηφιακή. O μετατροπέας DAC είναι επιπέδου 192/32 και εκτός από CD αναπαράγει δίσκους CD-R / CD-RW με αρχεία MP3 και WMA. Δηλαδή είναι ένα νέο player από τα παλιά. Η τιμή του αναμένεται κάτω από τα 300 ευρώ.

O νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της σειρά 600ΝΕ ονομάζεται PMA-600NE και έχει ονομαστική ισχύ 2x45W (8Ω, 20Hz έως 20kHz, THD 0,07%). Φέρει τέσσερις αναλογικές εισόδους και είσοδο για πικάπ με κεφαλή MM, ακόμη διαθέτει μία ομοαξονική ψηφιακή είσοδο και δύο οπτικές ψηφιακές εισόδους.

Έχει επίσης Bluetooth, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε μουσική από το smartphone σας. Η κεραία του Bluetooth είναι ενσωματωμένη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται η εμφάνιση του ενισχυτή. Παρέχει ακόμη sub-out, κανονικές μπόρνες για τα ηχεία και έχει βάρος 7,4 κιλά.


Έχει επίσης «αναλογική λειτουργία» για λιγότερους θορύβους αφού τίθεται εκτός η τροφοδοσία του ψηφιακού κυκλώματος.

Η τιμή του αναμένεται κάτω από τα 300 ευρώ.

Αναμένονται αργότερα φέτος.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...