ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013-2014

ΕΝ ΣΟΦΙΑ PRESS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013-2014

 

EISA AWARDS

Τα θρυλικά βραβεία EISA κατ’ αποκλειστικότητα.

Αριστεία. Βραβεία. Τα καλύτερα της χρονιάς. Όσκαρ της βιομηχανίας. Κορυφαία έργα ανθρώπων. Όπως και να τα ονομάσετε, είναι τα περίφημα και παγκοσμίως γνωστά EISA Awards.

Τα βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Ήχου και Εικόνας (ΕΙSA) μέλος του οποίου για την Ελλάδα είναι ο Φώτης Φωτιάδης.  Τον οργανισμό συνολικά τον απαρτίζουν 52 ειδικά περιοδικά από 18 ευρωπαϊκές χώρες.

Πρόκειται για πολύ γνωστά περιοδικά που οι αρχισυντάκτες τους δίνουν ραντεβού πολλές φορές κάθε χρόνο σε διάφορα ανά την Ευρώπη μέρη, όπου συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και στα μέσα Ιουνίου ψηφίζουν για τα βραβεία της χρονιάς.

Τα ΕISA Awards κάθε χρονιά αναδεικνύουν τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς ώστε ο καταναλωτής να έχει ξεκάθαρη άποψη για το είδος της συσκευής που τον ενδιαφέρει. Τα βραβευμένα προϊόντα με EISA διαγράφουν μια λαμπρή πορεία πωλήσεων στην αγορά, αφού «λάμπουν» με τα αστεράκια του βραβεία από το πλήθος.

Για αυτό το λόγο, άλλωστε, οι κατασκευαστές που έχουν βραβευμένο προϊόν το διαλαλούν όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις τέσσερις γωνίες του πλανήτη.

Ένα Google αν κάνετε με την λέξη «EISA Awards» θα διαπιστώσετε ότι όλος ο κόσμος μιλάει για αυτά. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να δεχθεί ως επιβράβευση ένα μοντέλο. Το μπλε λογότυπο της EISA με τα άστρα της Ευρωπαϊκής σημαίας τα λέει όλα.

Κάθε χρόνο από την ίδρυση της EISA το 1982, o οργανισμός έχει αναδείξει και αποδείξει ότι τα προϊόντα που σφραγίζει με το λογότυπό του είναι «Best of the Best».

Αυτό είναι το αποτέλεσμα των δημοκρατικών διαδικασιών και τις αμερόληπτης και επίσης δημοκρατικής ψηφοφορίας των 52 μελών της EISA. Ο Φώτης Φωτιάδης είναι μέλος της EISA από το 1995 και συμμετέχει ενεργά σ’ όλες τις διαδικασίες του οργανισμού.

http://eisa.eu/

 

ΠΕΡΙOΔΙΚΟ hxos

MAGAZINE hxos plus (SOUND VISION)

hxos (SOUND VISION) is a technology magazine in Greece.

It covers every new development in the audio, video, music and new media sectors by analytical reviews of products and technical introductory articles of consumer electronics at large.

The main topics are audio, television, home cinema, high-end, mobile devices and photo. Also, we have a lot of pages covering music, live concerts, interviews and software reviews.

The magazine generates its own scientific tests based on a private laboratory which is fully equipped with modern measurement instruments.

The stuff is a group of very well known reviewers in Greece who are the soul of the magazine.

Our motto is “our senses matter”.

Sound Vision is a unique tool for every consumer or hobbyist who speaks the Greek language.

We are a member of EISA (www.eisa.eu). We are an affiliate member of CEDIA (www.cedia.net) and finally, we run an annual high-end show.


 Διεύθυνση:

ΕΝ ΣΟΦΙΑ PRESS M. I.K.E.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ
ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 49
163 46 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΑΤΤΙΚΗ

τηλ.: 211 411 3958

Για πληροφορίες: info[at]hxoseikona.gr


ENGLISH

Address:

EN SOFIA PRESS
49, AGISILAOU STR.
163 46 HELIOUPOLIS
GREECE

T: +30 211 411 3958

For info: info[at]hxoseikona.gr

 

ΑΓΓΕΛΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

 

 

MEMBERS OF...