fbpx
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 12:41

Solid Foundation

Γερές βάσεις και θεμέλια βάζει η Solid Foundation στον ήχο στην Ελλάδα.

 

Στα ίδια μέρη τα γνωστά -στη Καλλιθέα- δραστηριοποιείται η Solid Foundation, σε μια περιοχή που εδώ και δεκαετίες υπήρχε πάντα πυρήνας high-end. Πριν τον Στέλιο Μητσώνη, λίγα μέτρα πιο ανατολικά είχε γράψει ιστορία το Studio 82 του αξέχαστου Κώστα Αντωνόπουλου.

Η Solid Foundation από την αρχή προσπάθησε να εντοπίσει και να εισάγει στην Ελλάδα κατασκευαστές που ήταν τότε άγνωστοι στην αγορά, άλλα είχαν τη δυναμική να εξελιχθούν σε πρωταγωνιστές. Όπως και έγινε.

Δεν προτίμησε να ασχοληθεί με κάτι έτοιμο ή βαρετό. Οίκοι όπως οι Bonnec, Leben, Norma ή ZYX ήταν άγνωστοι τότε στην Ελλάδα, σήμερα όσοι ασχολούνται με το χώρο τους γνωρίζουν. Το ίδιο συνέβη και με τα ηχεία της PMC, κανείς δεν τολμούσε τα εισάγει στο παρελθόν, η Solid Foundation το έπραξε χαρίζοντας μας τον εξαιρετικό τους ήχο.

Μετά από σκληρή δουλεία και κόπο η Solid Foundation κατόρθωσε να γίνει όχι μόνο αντιπρόσωπος της Bryston, αλλά και να έχει πάντα τα νέα μοντέλα της εταιρίας διαθέσιμα. Ο Στέλιος Μητσώνης ήταν εραστής του καλού ήχου πολύ πριν ασχοληθεί εμπορικά με το χώρο.

Μάλιστα η επαφή του Στέλιου με το περιοδικό, ως αναγνώστης, πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Θυμούμαστε τις συχνές επισκέψεις στα γραφεία μας, όπως τη καλή διάθεση, το χαμόγελο και το καλό του λόγο. Αν και πέρασαν μερικά χρόνια από τότε ο Στέλιος παραμένει ο ίδιος.

Ένας αγωνιστής που με πάθος αναζητεί το καλύτερο αφού βλέπετε είναι «κεντρισμένος» από την Αμερική όπου σπούδασε και ζυμώθηκε στα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής του. Θα τον βρείτε καθημερινά στην Αραπάκη 8 στην Καλλιθέα, είναι κοινωνικότατος και ειλικρινής. Δεν θα σου μιλήσει ποτέ για κάτι που δεν «παίζει» καλά, ακόμη θα κατηγορήσει κάποιο μοντέλο που δεν είναι καλό ακόμη και αν το εισάγει αυτός.

Μια σπάνια περίπτωση ανθρώπου που η προσωπικότητα φωτίσει το «βασανισμένο» από αρπακτικά χώρο του high end. Η Solid Foundation έχει δημιουργήσει περισσότερα από δύο στούντιο για ακρόαση, μπορείτε να πάρετε τους δίσκους σας και να τα εξερευνήσετε.

Ξεχωρίζουν από το ταίριασμα των προ ακρόαση συσκευών και από τη μεγάλη γκάμα που υπάρχει διαθέσιμη από κατασκευαστές που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχουν. Πραγματικά η εταιρία βάζει θεμέλια στην high end κοινότητα και όσοι γνωρίζουν έχουν να λένε.

INFO
Solid Foundation
Αραπάκη 8, Καλλιθέα.
Tηλ.: 210 9570778 και 210 9568738

http://www.solidfoundation.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ηχοέκφραση Audio Soul »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...