fbpx
Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015 12:27

Ηχοέκφραση

Η μεγαλύτερη διαρκής έκθεση hi-fi και home cinema στην Ελλάδα δεν είναι άλλη από την Ηχοέκφραση.

Όλοι έχουμε περάσει από την φημισμένη αυτή γωνιά του ήχου στο Νέο Κόσμο και οι περισσότεροι έχουμε δει τη μεγάλη μπλε πινακίδα «Ηχοέκφραση» που κυριαρχεί εκεί. Βλέπετε το φανάρι που υπάρχει στη διασταύρωση κρατάει… περισσότερο. Ένα ολόκληρο κτήριο αφιερωμένο στον ήχο και στην εικόνα.

Περισσότερα μηχανήματα, καινούρια και παλαιότερα, από τόσους πολλούς κατασκευαστές δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. To ωραίο με την εταιρία είναι το ελληνικό της όνομα, όπως το περιοδικό μας. Ο κ. Θεόδωρος Τσουρεκάς δεν διάλεξε κάποιο αγγλόφωνο όπως συνηθίζεται αλλά… επέμενε Ελληνικά.

]Με την «Ηχοέκφραση», που λειτουργεί εκεί από το 1992, έχουν συνεργαστεί αρκετοί ειδικοί του χώρου που κινούνται σε άλλες αντιπροσωπίες πια. Είναι δηλαδή και ένα είδος σχολής του hi-fi που εκπαιδεύει στελέχη για να επανδρώσουν αργότερα την αγορά.

Μια βόλτα από τα στούντιο της εταιρίας αρκεί για να σας ξυπνήσουν μνήμες από θρυλικές συσκευές ήχου και εικόνας, ενώ παράλληλα θα ανακαλύψετε και τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας. Υπάρχουν στούντιο για high-end, για hi-fi αλλά και για home cinema με προβολείς και τηλεοράσεις.

Η «Ηχοέκφραση» αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τη Γαλλική Atoll, έχει αρκετά ανταγωνιστικές τιμές ενώ το ηλεκτρονικό της κατάστημα είναι πολύ ενημερωμένο. Επομένως αν θέλετε πολλούς συνδυασμούς συσκευών ήχου και μεγάλη γκάμα προβολέων, η «Ηχοέκφραση» είναι ένα καλό και με πολλές προτάσεις σημείο για να ξεκινήσει κανείς τις αναζητήσεις του.


INFO
Ηχοέκραση
τηλ.: 210.9953001
Διεύθυνση: Ηλία Ηλιού 58 & Φραντζή, Ν. Κόσμος


http://www.ihoekfrasi.gr/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Audio Veterans Solid Foundation »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...