fbpx
Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 00:00

Golden Acoustics

ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ HIGH END ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΕ LIVE ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟ ΑΚΡΟΑΤΗ.

 

Μια νέα στήλη ξεκινάμε αυτόν το μήνα με την ονομασία «Το Στούντιο του Μήνα». Θα παρουσιάζουμε αίθουσες, χώρους και εκδηλώσεις με θέμα τον ήχο και την εικόνα, αλλά και τη τεχνολογία γενικότερα. Χώρους που ακούμε μουσική, τόπους που κρύβουν ηχητικά μυστικά και πολιτιστικές εφαρμογές τεχνολογίας.

Πρώτη επίσκεψη στα Βριλήσσια και στις εγκαταστάσεις της Golden Acoustics. Με την προσωπική φροντίδα και επιμέλεια του κ. Φίλιππα Χρόνη, η Golden Acoustics έχει δημιουργήσει ταιριασμένα ηχητικά συστήματα που θα εντυπωσιάσουν τον ακροατή.

Τα ηχεία της Focal, τα ενισχυτικά των Theta, Conrad Johnson και Luxman και τα πικάπ των Kuzma και Transrotor συνθέτουν μια ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα. Υπάρχουν δύο στούντιο για ακροάσεις, με πλήθος μοντέλων από τους οίκους που εισάγει η εταιρεία προς δοκιμή.

Χρόνος για ακροάσεις υπάρχει άφθονος, οι άνθρωποι της Golden Acoustics μπορούν να θέσουν προς λειτουργία οποιοδήποτε μοντέλο τους ζητηθεί, ενώ η μαγεία του ήχου είναι πάντα εκεί.

Στην Golden Acoustics στα Βριλήσσια (Πεντέλης 134) μπορείτε να βρείτε προϊόντα των Luxman, Theta Digital, VTL, Kuzma, Conrad-Johnson, Focal, Shunyata, Cubala, Pioneer, Teac, Magnat και πολλά ακόμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΕΙSA AWARDS 2013-2014: And the winner is… EISA Mobile Devices Awards 2014-2015 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...