Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 15:16

To περιοδικό μας σπάει ρεκόρ

Μόνο σαμπάνια δεν ανοίξαμε με την ανακοίνωση των κυκλοφοριών των τελευταίων τευχών του περιοδικού μας.

Χωρίς να πιέζουμε καταστάσεις, αλλά και χωρίς διαφήμιση ή δώρα ο hxos plus στα τελευταία τεύχη έχει ξεπεράσει σε κυκλοφορία τα 3.500 περιοδικά. Η κυκλοφορία μας ανά τεύχος κυμαίνεται από 3.200 έως 3.600 τεύχη.

Μεγάλοι αριθμοί αν σκεφτεί κανείς την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.

Αν και έχουν αυξηθεί τα κόστη παραγωγής του περιοδικού προσπαθούμε να κρατούμε την τιμή στα 5 ευρώ, όταν τα περισσότερα περιοδικά από μικρές χώρες (σαν στην Ελλάδα) στο εξωτερικό κοστίζουν 7 ή 8 ευρώ. Με πολύ κόπο, προσπάθεια και εμπιστοσύνη από τους αναγνώστες συνεχίζουμε με μεγαλύτερη χαρά να κυκλοφορούμε το περιοδικό σας (μας).


Ο ήχος έχει μεγαλώσει και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς, ευχαριστούμε πολύ!


Με την ευκαιρία ανακοινώνουμε ότι οι θεάσεις των βίντεο στο YouTube (το κανάλι μας είναι στα 7.000.000 με ρυθμό εγγραφής συνδρομητών περίπου 30 την ημέρα), πηγή www.socialblade.com και να σκεφτεί κανείς ότι ξεκινήσαμε πριν 2,5 χρόνια.


Στο Facebook (σε όλες τις σελίδες μας) έχουμε πάνω από 20.000 followers, ενώ τις εκθέσεις μας (Αθήνα και Θεσσαλονίκη) τις επισκέπτονται περίπου 6.000 άνθρωποι.

Όσο για την ιστοσελίδα μας, την επισκέπτονται καθημερινά περί τους 2.600 αναγνώστες

Kατά τα άλλα το περιοδικό μας είναι μέλος της EISA μαζί με τα Stereophile και Hi-Fi News, μέλος της Cedia και συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού όπως CES, ISE, MWC, IFA, HIGH END SHOW και άλλες. 

 Επομένως ο χώρος μας είναι πολύ μεγάλος, με πολλούς φίλους της μουσικής και της μεγάλης εικόνας!


Τα στοιχεία αυτά, εάν ζητηθούν, βρίσκονται στην διάθεση σας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

 

 

MEMBERS OF...