Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 14:14

CES2018: Παρουσίαση από την Alibaba.com για κατασκευαστές

Η Consumer Technology Association (CTA) που διοργανώνει την μεγαλύτερη Έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο, της CES στο Λας Βέγκας μας ενημέρωσε η Alibaba.com θα παρουσιάσει φέτος τη Design & Source Showcase.

Μια δράση που αφορά την σύνδεση των κατασκευαστών ηλεκτρονικών προϊόντων με εταιρείες από όλο τον κόσμο που εξειδικεύονται στο σχεδιασμό, στην προμήθεια υλικών και στην συσκευασία. Στοιχεία απαραίτητα δηλαδή για όσους κατασκευάζουν προιόντα και θέλουν πρόσβαση στις μεγάλες αγορές.


Η παρουσίαση θα γίνει στο χώρο South Plaza, LVCC, Tech East, μια νέα εκθεσιακή περιοχή που θα συνδέσει τις επιχειρήσεις με τις εταιρείες που ειδικεύονται στο σχεδιασμό, την προμήθεια προϊόντων και τη δημιουργία στρατηγικών προϊόντων προς την αγορά.

Εκεί θα υπάρχουν περισσότερες από 700 εταιρείες σχεδιασμού, προμήθειας και συσκευασίας προϊόντων από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Alibaba.com, Core77, Design Partners και Suning.

Θα γίνουν παρουσιάσεις που θα βοηθήσουν τους κατασκευαστές να προωθήσουν τα προϊόντα του μέσα από διαφορετικά παγκόσμια κανάλια.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Designing and Sourcing Consumer Tech for Sustainability
3:30-4:30 PM, 9 Ιανουαρίου
LVCC, South Plaza, Booth #62000

Customer Demand for Sustainability
3:30-4:30 PM, 10 Ιανουαρίου
LVCC , South Plaza , Booth #62000

Design Thinking for Your Business
10-11 AM, 11 Ιανουαρίου
LVCC , South Plaza , Booth #62000

Η Έκθεση CES 2018 θα πραγματοποιηθεί φέτος από 9 έως 12 Ιανουαρίου 2018 στο Λας Βέγκας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

 

 

MEMBERS OF...