Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 16:01

Peachtree Audio decco125 SKY: Πετάει

Η Peachtree κάνει στροφή στον κόσμο του streaming και του multiroom και ο decco125 SKY είναι ο πρώτος που πήρε την στροφή.


Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής της Peachtree Audio έχει ισχύ 120W ανά κανάλι, έχει πλήρως αναλογική διαδρομή για το ενσωματωμένο phono και τις aux εισόδους ενώ δέχεται και ψηφιακά σήματα. Διαθέτει έξοδο ακουστικών, τηλεχειρηστήριο το οποίο καταργεί κάθε ανάγκη να πλησιάσουμε τον ενισχυτή και έχει ισοσταθμιστή για bass και treble.

Το point της υπόθεση είναι το SKY που είναι το νέο «οικοσύστημα» της Peacthree προσεγγίζοντας τον ορισμό της λέξης που σημαίνει ένα σύστημα ή ομάδα αλληλοεξαρτόμενων στοιχείων.

Αυτό το σύστημα το οποίο θα χειριζόμαστε μέσω της εφαρμογής Müzo Player της ομώνυμης εταιρίας, επιτρέπει το streaming από Tidal, Spotify και όποια άλλη υπηρεσία έχουμε ενώ με το SKY Direct μπορούμε να παίζουμε μουσική από το κινητό μας χωρίς την ύπαρξη Wi-Fi, καθώς δημιουργεί το δικό του δίκτυο. Αναμένονται και άλλα SKY προϊόντα στο μέλλον.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

 

 

MEMBERS OF...

 • CEDIA MEMBER

  member_logo2.png

  Πρόσθετες Πληροφορίες

   Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home2/ixos/public_html/modules/mod_k2_content/tmpl/Default/default.php on line 88
  Συντάχθηκε στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 00:00 σε MEMBERS OF
  Ετικέτες: CEDIA
 • EISA MEMBER
  Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Ιουνίου 2013 00:00 σε MEMBERS OF
  Ετικέτες: EISA EISA Awards