Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 12:18

Burmester 175: Πικάπ [Video]

Η Burmester γιορτάζει την 40η επέτειο της λανσάροντας το πρώτο της πικάπ

Το Burmester 175 είναι ένα πλήρες "πακέτο" πικάπ, βραχίονα, κεφαλής, τροφοδοτικού και phono, ενώ όλα τα "συστατικά" κατασκευάζονται από την ίδια την Burmester. Το πικάπ φαίνεται ότι είναι μια πολύ σοβαρή υλοποίηση, το πλατώ του είναι τριπλό σάντουιτς από μπρούντζο και αλουμίνιο, με απόσβεση από πίσσα. Το έδρανο στήριξης είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει μια ζωή, η εταιρεία δηλώνει χαρακτηριστικά ότι το πικάπ έχει μεγαλύτερο χρόνο ζωής από τους ιδιοκτήτες του. 

Η κίνηση μεταδίδεται στο πλατό από τέσσερα μοτέρ και τέσσερις ιμάντες, τοποθετημένους περιμετρικά του υποπλατό, ενώ το τροφοδοτικό δεν επηρεάζεται από τις αυξομειώσεις του ρεύματος.

Ο βραχίονας είναι 9 ιντσών με στέλεχος από ανθρακονήματα και αλουμίνιο, με έδρανο από ατσάλι και κεραμικό, ενώ το πικάπ διαθέτει και ενσωματωμένο phono stage που βασίζεται στο εξαιρετικό μοντέλο 100 της εταιρείας.

 

Το πικάπ έχει βάρος 60 κιλά, στηρίζεται σε τρια μαγνητικά πόδια, ενώ θα είναι διαθέσιμο στο τέλος του χρόνου για 30.000 ευρώ, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάποιες λεπτομέρειες για την κεφαλή που φοράει. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Monitor Audio Silver G6: Νέα ηχεία [Video] Technics SC-C70 all-in-one »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

 

 

MEMBERS OF...